27. července 2023 15:49

Sexy gymnastka Olivia Dunne kvůli slávě nemůže pokračovat ve škole. Co jí hrozilo?

Slavná americká gymnastka Olivia Dunne přiznala, že kvůli slávě už nesmí chodit na přednášky. Popsala, jaké nebezpečí jí hrozilo.

20letá americká gymnastka Olivia Dunne stihla za krátký čas dobýt nejen TikTok, ale taky srdce nespočtu fanoušků a fanynek. Díky virálním klipům, kde ukazuje své sexy cviky, se stala jednou z nejpopulárnějších influencerek na internetu. Nyní ale přiznala, že tato její sláva má i své stinné stránky.

Blonďatá kráska z New Jersey už si v minulosti vyzkoušela, jaké to je reprezentovat v gymnastice Spojené státy americké, nyní však působí za univerzitní tým LSU Tigers a je považována za největší tvář ženské atletiky, jakou v současnosti USA má. A přestože je zvyklá vyhrávat tituly a účastnit se vrcholových turnajů, sláva získaná do velké míry úspěchem na TikToku se přece jen významně podepsala na tom, jak teď vypadá její soukromý život.

V čerstvém rozhovoru s magazínem Elle teď Dunne přiznala, že musela přestat navštěvovat přednášky v univerzitním kampusu, protože už se v minulost událo pár případů, kdy jí hrozilo reálné nebezpečí. Z opatrnosti a taky zkrátka proto, že je to pro ni pohodlnější a nikdo tak nezná její přesný rozvrh a kde se zrovna nachází, tak raději zvolila online přístup.

Není to přitom poprvé, co Dunne zmínila vlastní bezpečí. Dříve už prosila davy fanoušků na jejích akcích, aby se chovaly slušně a respektovaly pravidla pro návštěvníky. Jindy si je však mladá gymnastka velice vědomá toho, že by se bez podpory a lásky tolika lidí nikdy nedostala tam, kde dnes je. Všem tak pravidelně děkuje, a pakliže jí to čas a situace alespoň trochu dovolí, vždy se ráda osobně potká se všemi svými příznivci.

Zdroj: Elle, Dexerto

Další podobné články

Sdílejte článek
Štítky New Jersey TikTok USA gymnastka Olivia Dunne