29. června 2023 18:28

Sexy boxerka řádí v ringu i na OnlyFans. Co šíleného si od ní lidé kupují?

Ebanie Bridges patří už řadu let mezi známé boxerské hvězdy a v ringu si poradí s kdejakou konkurentkou. I přesto se rozhodla vzít jeden žhavý přivýdělek.

Dnes už není vhodné ptát se, kdo všechno je na OnlyFans. Spíš už je lepší zeptat, kdo na erotické platformě není. Poměrně nedávno se pak k platformě pro dospělé připojila také boxerská šampionka Ebanie Bridges, která si tak v 36 letech našla alternativní zdroj příjmu. I když mnozí kolegové její sexy fotky a erotické hrátky před kamerou nevidí rádi a koukají na Ebanie skrz prsty, ona si z kritiky nic nedělá a udělala ze svého OnlyFans výnosný byznys. A to i přesto (nebo právě proto), že je její druhá práce spojena s hodně šílenými nabídkami a prosbami.

Sexy Australanka, která se mimo jiné stala oficiálně první profesionální boxerkou na OnlyFans, totiž přiznala, že o její „služby“ projevilo zájem velké množství všelijakých fetišistů. Už po několika bizarních žádostech proto začala uvažovat, že začne prodávat vodu z vany, ve které se koupala, nebo použité ponožky.

Nicméně nejen bizáry jí zjevně fungují. Ebanie má na platformě obří zástup fanoušků, jimž bohatě stačí pouze její sexy tělo. Ti se pak nebojí dát jí mnohem víc než základní poplatek a zaplatit jí nájem nebo další účty výměnou za sexy fotku či video. Svého rozhodnutí přidat se na známou platformu tak kráska nelituje, zatím to navíc stále bere jenom jako hobby a odreagování od boxerského řemesla, nikoli práci na plný úvazek. Tak uvidíme, jak dlouho jí to ještě vydrží.

Další podobné články

Sdílejte článek
Štítky boxerka OnlyFans Ebanie Bridges