6. června 2024 15:55

Sex před zápasem roku? Lela Vémola řekla, jak to má Karlos v ložnici

Lela Vémola o zápase

Manželka Karlose Vémoly pohovořila o tom, jak se její manžel chystá na velký zápas s Attilou Véghem. Možná vás nepřekvapí, že Karlos před životním soubojem v kleci rozhodně sex neodmítá.

Lela Vémola promluvila o Karlosovi během oslavy svých 35. narozenin. Redaktorovi webu CNN Prima News odpověděla i na intimní otázky.

Lelo, potkali jsme se při oslavě vašich narozenin, ale pozornost je upřena také směrem k vašemu muži, který se chystá na odvetný zápas s Attilou Véghem. Karlos je jistě zcela ponořen do příprav na zápas. Jaká je ale nyní vaše role? Zkoušíte ten tlak nějak odfiltrovat? Nebo raději na manžela moc nemluvíte?

Je to opravdu velmi náročné období, protože každý zápas je úplně jiný. Máme dvě malé děti a každý z nás dělá svoji vlastní práci... Nikdy nevím, s jakou náladou vstane. Podle toho se odvíjí celý den. Nebudu lhát, někdy tu panuje špatná atmosféra, ale já se to snažím vypouštět, jedním uchem sem a druhým ven. Když je nejhůř, jsem ticho, protože to nikam nevede. Karlos už drží dietu – ve čtvrtek shazuje a v pátek ráno je vážení. Čekají nás tedy velmi náročné dny. Karlosovi držím palce nejvíc na světě, pro mě je už teď šampion. Myslím si, že život dokáže karty pěkně zamíchat a teď je čas, aby se štěstí obrátilo na naši stranu. Zasloužíme si to.

ČTĚTE TAKÉ: Poslední rozloučení s Janem Kačerem: V Národním divadle se scházejí smuteční hosté

Karlos má před sebou vážení, drží už několik dnů dietu. Vaříte mu v těchto dnech? Nechá si sáhnout na jídlo? Přijde třeba s tím, že dnes by si dal palačinky?

To určitě ne. Já mu samozřejmě vařím, nikdy bych nenechala svého muže o hladu. Je už ale v dietním procesu, takže může jenom kuřecí. Ve čtvrtek nebude moct ani jíst a pít. Velmi ho obdivuji za to, co dokáže. Málokdo by to zvládl. Je ale pravda, že vrcholoví sportovci jsou na takovou disciplínu zvyklí.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Karlos Vémola promluvil o konci kariéry

Často se mezi sportovci také řeší sex před zápasem. Ženy vrcholových sportovců si musí zvyknout, že před výkonem chce jejich muž být sám, sportovci zmizí do jiného pokoje nebo se rovnou přestěhují do tělocvičny. Jak to máte u vás? Zmizel Karlos z ložnice, aby netříštil síly?

Karlos se z ložnice nikdy neodstěhoval. Vždycky spíme spolu v ložnici, protože k sobě patříme a vzájemně se podporujeme. Bylo by to smutné, kdybychom se museli oddělit, ale my to tak zaplaťpánbůh nemáme. Vždycky bojujeme společně.

Takže to nemá tak, jako to praktikují například někteří fotbalisti, že před zápasem je sex tabu?

Samozřejmě! Sice je unavený, protože se tělo potřebuje regenerovat, ale myslím si, že v tomhle můj muž nemá problém.

Jak to tedy podle vás dopadne? Určitě řeknete, že Végh půjde k zemi. Mě by ale zajímalo, ve kterém kole?

Na tuto otázku nedokážu odpovědět, protože je to sport – okamžik nějakého překvapení. Někdy v něm ani nejde o to, kdo je lepší, ale je to spíš o štěstí. Troufám si tvrdit, že tentokrát se karty obrátí a štěstí by mělo stát při nás.