3. července 2023 08:44

Divoká oslava narozenin Karlose Vémoly. Nejvíc to ve Vémolandu rozjel šéf Clash of the Stars

Tomáš Linh Le Sy řádil ve Vémolandu

Bojovník a promotér Tomáš Linh Le Sy se umí pořádně bavit. Dokazuje to nejen na akcích spjatých s jeho organizací Clash of the Stars. V sobotu si například naplno užil narozeniny Karlose Vémoly. Neváhal si od srdce zazpívat nebo zatancovat se svou krásnou přítelkyní Denisou Ryndovou. „Láska mám ťa rád, ja ťa milujem, ja si ťa zoberem,“ pěl například hlasitě do mikrofonu text písničky, která ve Vémolandu zněla hned několikrát.

Šéf Clash of the Stars Tomáš Linh Le Sy byl jedním z hostů na oslavě 38. narozenin Karlose Vémoly. A rozhodně patřil mezi ty, kteří si párty ve Vémolandu pořádně užili. Nejprve se s příchozími jen poznával, povídal si, ale když začala hrát muzika, užil si tanec se svou krásnou přítelkyní Denisou Ryndovou.

S postupujícím večerem začala Vémolova oslava nabírat na obrátkách a Le Sy držel tempo. Dokonce přispíval správné bujaré atmosféře. Několikrát se například ujal mikrofonu u hrající kapely. V jednu chvíli zpíval obehraný hit Kde si včera bol, o chvíli později už pěl song jednoho z bojovníků Clash of the Stars Kotlára: „La cosa nostra tra, tancuj dělej bokama. La cosa nostra tra, kdo miluje tvý pohyby, jsem já. Jsi top prostě jedinečná, jsi sexy, nikdo neodolá…“

V tanci pařmena Le Syho opět doprovodila přítelkyně Denisa. „Od první chvíle, kdy jsme ke Karlosovi přišli, a i když jsme tam drtivou většinu lidí neznali, tak jsme cítili fakt přátelskou atmosféru. Bylo to hodně pohodové, všichni byli usměvaví a v klidu. Povídali jsme si se spoustou lidí a nakonec jsme se fakt výborně bavili,“ potvrzuje pro Playboy promotér.

„To je asi vidět z těch videí, kdy jsme všichni tančili a moc si to užívali. Skvělá oslava. Až jsem nečekal, že se budeme takhle bavit. Takže ještě jednou děkuju Karlosovi, že mě tam vzal. Doufám, že ne naposledy a že si takové párty spolu ještě užijeme,“ dodává Le Sy.

A jak hodnotí Le Syho živelnost sám oslavenec Vémola? „Co k tomu říct… Snažili jsme se ho co nejvíc opít, abychom domluvili nějaký ten kšeft. Když se blíží můj konec kariéry, tak domluvit nějaký lehký zápas s polštáři za pořádný prachy,“ vtipkuje Terminátor.