13. května 2024 13:30

Rapperka Sharlota miluje tetování, ale plastické operace odmítá

Sharlota promluvila o inspiraci a přirozené kráse

Sharlota, rodným jménem Šarlota Frantinová, se do širšího povědomí dostala díky albu Sextape z roku 2020 či sexy snímky, které nafotila pro Playboy. Na společenských akcích je pak také nepřehlédnutelná - její outfity jsou výrazné a osobité, stejně jako tetování, které pokrývá celé zpěvaččino tělo. Sharlota ale není fanynkou plastických operací.

Sharlota se narodila v září 1996 v Praze. Kariéru započala v roce 2012, kdy vydala úspěšný diskotékový hit zvaný Do rána. První sólo projekt vydala v roce 2015, debutové album pak přišlo o pět let později a rovnou za něj získala zlatou desku. Leckomu je kromě hudby povědomá i z módních rubrik, ve kterých má mnohdy své místo díky extravagantním oděvům.

Ať už jde o jakoukoliv společenskou událost, Sharlota vždy vyčnívá z davu. Má originální šaty, často nosí také paruky a její líčení nemá chybu. Móda je pro ni dlouhodobě koníčkem a podle toho také vypadá její šatník.

Sharlota miluje tetování

Při pohledu na Sharlotu si leckdo všimne, že jen málokterá část jejího těla zůstala nepotetovaná. Každá taková ozdůbka pro ni má smysl, v minulosti tvrdila, že tetováním zakrývá nedokonalosti, ač se mnohým může zdát, že žádné nemá.

„Moji rodiče byli také potetovaní, nepřišlo mi to nic zajímavého, myslela jsem si, že to ani nebudu chtít. Měla jsem to do osmnácti zakázané,“ přiznala zpěvačka. Její úplně první tetování pro ni má dodnes hluboký význam.

„Mám o sedm let mladší sestřičku a nikdy jsme neměly k sobě větší pouto, chtěla jsem jí vyjádřit velkým gestem to, že pro mě moc znamená. Takže první tetování bylo spojeno s mojí sestrou,“ vysvětlila Sharlota.

Pro Playboy nafotila Sharlota smyslné a zároveň provokující snímky v luxusním spodním prádle, její číslo vyšlo v prosinci 2021. Tou dobou byla teprve zasnoubená, dnes už je z ní spokojená vdaná žena. Manžel ji v ničem neomezuje, naopak je jí velkou oporou. „Manžel byl nadšený, ten mě v těchhle aktivitách velmi podporuje. Vlastní celé naše hudební vydavatelství. Dělá grafiku, je fighter...“ pěla chválu Sharlota.

Není fanynkou estetických zákroků

Kérky má úspěšná rapperka v oblibě. Ale estetické zákroky? Tady hodně váhá. „Já si myslím, že každý by měl dělat to, co chce a uzná za vhodné. Nikomu do toho nechci mluvit, ale já osobně tomu neholduji a nepodporuji to. Mám se ráda taková, jaká jsem, a líbí se mi u lidí autentičnost. Když to někomu pomůže opravdu v nějakém bloku, tak je úžasné, že ta žena získá více sebevědomí, ale většina těch zákroků je dle mého názoru z nudy. Nevím, co budu zítra dělat, tak si zajdu na pusu. Nikdy to většinou u toho jednoho zákroku nezůstane. Vždy budu podporovat ženy v tom, že jsou krásné takové, jaké jsou,“ uvedl pro web Prima Ženy.