21. srpna 2023 10:41

První česká celebrita si založila OnlyFans. Přidají se k Simoně Krainové i další?

Známá česká modelka si založila OnlyFans. Lidé se jí ale kvůli věku posmívají.

Na OnlyFans byste dnes v klidu našli desítky slavných osobností jako například herečky Denise Richards nebo Carmen Electra či zpěvačky a rapperky Cardi B a Iggy Azalea. Z tohoto pohledu je tak vlastně skoro až šokující, že už se na platformu s dospělým obsahem dávno nepřipojily i některé známé české krásky. Jako první tam totiž teprve nyní čerstvě zavítala modelka Simona Krainová.

Známé topmodelce, podnikatelce nebo třeba i moderátorce už je sice 50, ani to však atraktivní krásce z Havířova nezabránilo, aby učinila odvážný krok a šokovala nejen své okolí, ale i řadu fanoušků. Nicméně negativní komentáře na sebe nenechaly dlouho čekat a její sociální sítě tak rychle zaplavily desítky postřehů o jejím věku od lidí, kteří tvrdí, že by se za sebe měla stydět. Nakonec se k tomu tedy vyjádřila samotná Krainová:

„Tak ještě jednou moji milí, ráda bych se vyjádřila ke včerejší bouři na mých sítích ohledně mého nového profilu na platformě OnlyFans. Na řadu mých fotek na Instagramu mě neustále upozorňují, že mi omezí účet, protože jsem příliš odhalená, taková, maková a fotka obsahuje tohle i tamto… Už mě to fakt nebaví, několikrát se mi stalo, že mi fotky nezveřejnili nebo nutili k odstranění,“ napsala modelka s tím, že fotek má prý hodně a chce je prostě jenom mít kam sdílet.

„A ještě jednou, buďme k sobě milí a tolerantní a nechme lidi žít, jak chtějí. Možná by nebylo od věci se trochu pousmát než hned hledat chyby a soudit... Ti, komu se to líbí, ať si to užijí, a zbytek smutných moralistů ať si dá tmavou čokoládu, zmírňuje stres a nasranost,“ dodala.

Naštěstí se modelka dočkala i nemalé podpory jak ze stran jiných fandů, tak od dalších známých osobností. Podpořil ji například Mikolas Josef nebo herečka Alice Bendová – ta pak doslova napsala:

„Jooooo, konečně !!!!! Myslím, že ty přiblblý předsudky už snad půjdou stranou. A já se brzy připojím. Mám tolik hezkých fotek a videí, které sem dávat nechci, protože zaměření mého profilu je tady prostě jiné.“

Že by byly hráze protrženy a český OnlyFans píseček zažije příval nových osobností?

Sdílejte článek
Štítky Instagram celebrita Simona Krainová Alice Bendová OnlyFans Cardi B Iggy Azalea Carmen Electra