20. června 2023 18:53
Eva Pospíšilová

Produkty pro skvělý vzhled pleti a její výživu do poslední buňky

V létě si rádi užíváme vody i slunce. Pro udržení vzhledu a rovnováhy celého těla je ovšem nezbytný pomocník pro pokožku, který zabrání vysoušení epidermis a vzniku drobných vrásek. Značka Thermes Marins de Saint Malo přichází s novinkami, jež jsou díky svému výkonu malým pokladem.

Vysušená, šupinatá, přeschlá pokožka v oblasti nohou, paží či dekoltu rozhodně není pro svého nositele skvělou vizitkou. Navíc je všeobecně známo, že bez dostatečné výživy pokožka rychleji stárne, je náchylná vůči útokům vnějších vlivů, bariéra epidermis je oslabena. Proto se hodí výživná kosmetika plná látek, které povzbudí procesy v pokožce k nejvyššímu výkonu. Hydratace je přitom naprostým základem. Kromě dostatečného přísunu tekutin je tedy vhodné si vybrat také hydratační krémy a přípravky, které pomohou chránit partie dlouhodobě vystavené slunci. Používejte především hydratační přípravky na bázi vody – nejsou těžké a pleti výrazně pomohou uzamknout vodu v partiích, kde je jí zapotřebí.

Pro léto s pokožkou ve skvělé formě můžete vyzkoušet:

Sametový krém s himanthalií a chaluhami | 729 Kč
Hydratační koncentrát dodává pokožce pružnost a komfort díky komplexu přírodních cukrů spojených s výtažky z řas a vyživujícími oleji a zaujme svou vůní „vanilky a medu“.

Krém Oxymarine | 1 579 Kč
Krém, který přináší skutečné mořské okysličení, je vaším každodenním spojencem. Hydratuje a chrání pleť před nepříznivými vlivy, čímž zachovává její krásu. Obsahuje aktivní složku proti znečištění, ta vytváří na povrchu pokožky film a působí jako štít proti znečišťujícím látkám z okolního prostředí. Vaše pleť může dýchat, je hydratovaná, vyhlazená a zářivá!

Více na cosmetics-thermesmarins.cz