17. října 2023 17:50
Komerční sdělení , Eva Pospíšilová

Přichází doba, kdy je třeba vyměnit běžné přípravky za ty, které chrání pokožku i pleť efektivně proti chladu. Znáte je?

Je to tak, během chladných dní, kdy jsou pokožka a pleť vystavovány chladným venkovním podmínkám a vyhřátým místnostem – trpí. Velmi rychle se vysušují, vznikají vrásky a šupinky odumřelé kůže. A to nechcete. Produktové řady Orlane mají odpověď na všechno a před výkyvy počasí i teplot ochrání vaši krásu.

Pokud se chcete, i během zimních dní, pyšnit dokonalou pletí, na které nejsou vidět známky stresu, střídání teplot či nedostatek slunečního svitu, pak je dobré mít po ruce pomocníka, který efektivně zabraňuje vzniku prvních vrásek, eliminuje projevy stárnutí a vyživuje pokožku do hloubky.

Ovšem pozor, kromě obličeje je dobré myslet také na tělo: Jakmile totiž začnou chladné dny, halí si ženy dekolt do roláku, ukrývají jej pod vrstvu šál. I když dozajista nenastydnou, třením právě těchto delikátních partií trpí pokožka krku a dekoltu tak, že se na ní vytváří mnoho mikroskopických vrásek, které se postupně prohlubují a vždy prozradí věk své majitelky. Vlivem přirozeného procesu stárnutí, okolního prostředí, ale také třeba kvůli nevhodným pozicím během spánku se na nich objevují vertikální vrásky. Proto je třeba tyto partie důkladně vyživovat, i když jsou skryty pod vrstvou oblečení.

V neposlední řadě nezapomínejte ani na péči o ruce a nehty, které během zimních měsíců taktéž trpí. Právě ruce, pokud se jim nevěnujete, respektive hřbety rukou, mohou velice snadno prozradit věk. Proto hydratujte a dodávejte živiny pokožce, kterou určitě nezvládnete pečlivě hlídat před nepříznivými vlivy počasí.

Produkty, které by měly být v exponovaném období základem péče o pleť i pokožku:

Orlane Hydralane Double SOS Hydratační krém | 2 x 19 ml | 1296 Kč
Jemný svojí texturou a výjimečný svým dvojím účinkem, takový je krém Hydralane SOS Double. Díky různě velkým molekulám kyseliny hyaluronové je pleť vyživena nejen na povrchu, ale i v hlubokých vrstvách kůže. Přidáním jojobového a koriandrového oleje do krému je zajištěna 24hodinová hydratace. Kombinace olejů s krémem způsobí zadržování vlhkosti uvnitř pleti. Pleť je svěží, dokonale hydratovaná, pružná a viditelně omlazená.

Orlane Body Tělový krém | 150 ml | 1074 Kč
Bohatý tělový krém se silnou schopností hydratace a výživy dokáže oživit a revitalizovat i tu nejsušší a poškozenou pokožku. Zbaví vás nepříjemných pocitů ze suché a hrubé kůže. Ochraňuje před nepříznivými klimatickými vlivy, včetně chladného a sychravého počasí, klimatizace či suchého vzduchu.

Orlane Regenerační krém na ruce a nehty | 75 ml | 1294 Kč
Regenerační krém na ruce a nehty reprezentuje zcela novou dimenzi v boji proti stárnutí rukou. Viditelně eliminuje výskyt pigmentových skvrn a účelně zabraňuje jejich znovuobjevení. Podporuje buněčnou regeneraci a revitalizuje pokožku, ochraňuje ji, hydratuje a zjemňuje. Jeho nedílnou součástí jsou dvě inovativní patentované účinné látky: obnovující Structurine® a komplex BioWhite®.

Dekorativní kosmetika Orlane neobsahuje parabeny. Více na orlaneinstitut.cz, kde najdete i e-shop. Vybrané přípravky značky Orlane zakoupíte také na letišti v prodejnách Aelia Duty Free Shop či v síti prodejen Marionnaud a v online lékárně Dr.Max. Další partnery najdete na orlanecz.com.