27. června 2023 16:48

Populární Zaklínač se konečně vrací. Sexy představitelka Ciri mezitím vyrostla do krásy

Třetí řada populárního fantasy seriálu Zaklínač brzy přistane na obrazovkách. Jak se za ty roky proměnila představitelka odvážné Ciri Freya Allan?

Už tento čtvrtek bude mít na streamovací službě Netflix premiéru první část třetí řady populárního seriálu Zaklínač. Tvůrci v posledních dnech objížděli fanouškovské akce v Brazílii a Polsku, aby seriálu udělali nezbytnou propagaci, v tuhle chvíli se ale povětšinou jen snažili fandům slíbit, že to tentokrát bude celé daleko věrnější předloze, a že se tudíž mají na co těšit.

Už nějakou dobou ovšem seriál provází nepříjemná věc, a to fakt, že hlavní hvězda a představitel hlavní postavy Geralta Henry Cavill po třetí sérii seriál opouští. Konkrétní důvody herec dodnes neprozradil, podle spekulací byl však nespokojen s tím, jakým způsobem je původní materiál od spisovatele Andrzeje Sapkowskiho adaptován.

Tak či tak Cavill ze seriálu odchází a na jeho místo od čtvrté řady a dál nastoupí herec Liam Hemsworth. Mladší brácha Thora to nebude mít jednoduché a už nyní jeho příchod mnozí komentují jako předem prohraný boj, protože spousta lidí tvrdí, že se seriálem po třetí sérii končí. Jestli to bude pravda, nebo divácké ratingy Netflix udrží, zjistíme nejdřív tak za dva roky. Kdo ale určitě zůstává je tvář hlavní hrdinky Ciri 21letá Freya Allan.

Britskou krásku už má řada fanoušků s rolí neohrožené princezny/zaklínačky spojenou podobně, jako měli Cavilla s rolí Geralta, je tak do nějaké míry utěšující, že alespoň ona v roli setrvala. Její úloha bude navíc podobně jako tomu bylo v knihách čím dál tím větší, a třetí řada bude dost možná taková první zkouška ohněm. Snad si tedy krásná Allan zvládla s náročnou rolí i tentokrát poradit, a fanoušci ve třetí sérii dostanou přece jen alespoň pár důvodů, proč se k seriálu za pár let zase vrátit.

Další podobné články