23. listopadu 2023 18:50

Playmate Valeria: „Jsem mile hubatá a umím se omluvit“

Prosincová Playmate Valeria je pozoruhodná mladá dáma. Věnovala se gymnastice a tanci, hrála s kluky na vesnici fotbal. Preferuje Ronalda před Messim, má ráda klasickou literaturu a cestování. Nedrží diety a ráda vaří, když má čas. A poté, co otevřela Playboy se svým pictorialem foceným na zámku Zbiroh, se dostavilo nadšení blížící se euforii.

Playboy: Byl jsem varován, že jste prý od rány.
Valeria: Jsem sice hubatá, ale tak jako mile a upřímně hubatá. Nemám problém s tím, říct komukoli, co si o něm myslím, ale není to ve zlém. Jsem upřímná, co na srdci, to na jazyku, proto mě jistý okruh lidí nemá zrovna v oblibě. Ale nemám problém se s jejich nepřízní vyrovnat.

Playboy: Jak jste na tom s omluvami?
Valeria: Pokud usoudím, že je omluva upřímná, ráda ji přijmu a považuji věc za ukončenou, dál se v tom nešťourám. Většinou se chovám diplomaticky, ale když mi něco ujede, tak se dokážu ze srdce omluvit a ráda to dělám z očí do očí. Z vlastních chyb se učím. To je podle mě základ.

Playboy: Jakým způsobem jste se dostala k focení pro Playboy?
Valeria: Oslovili mě z Hot Peppers, zdali nemám zájem stát se reprezentantkou klubu, což jsem přijala hned. Nepřemýšlela jsem ani minutu, protože focení pro Playboy se přece neodmítá. Řekla jsem to jenom doma mámě, která mě podporuje ve všem, protože se jedná o moji mámu a zároveň moji nejlepší kamarádku.

Playboy: Dočetl jsem se, že jste se věnovala gymnastice a tanci, v obojím případě se jedná o strašnou dřinu.
Valeria: Gymnastiku jsem dělala jako malá, bavilo mě to a dřinu jsem proto nějak nevnímala. Tanec mě živí, v Hot Peppers dělám pole dance, což je tanec u tyče, vyžadující patřičnou fyzickou přípravu, protože kombinuje prvky gymnastiky, tance a baletu. Jedná se o psychicky i fyzicky náročné umění, kterým vyjadřuji své pocity.

Playboy: Taky hrajete fotbal. Preferovaný post?
Valeria: Teď už sice nehraju, ale jako malá jsem hrála s kluky na vesnici fotbal pro zábavu moc ráda. Střídala jsem se ve hrách někdy jako obránce a někdy zas jako útočník. Neřekla bych, že jsem v tom nějaká špička, to rozhodně ne (smích), ale bavilo mě to. Občas jsme se v rámci hry málem i zmrzačili, protože fotbal umí dělat pěkné modřiny, stejně jako tanec.

Playboy: Modřiny na vašich nohách rovná se skoro poškození uměleckého díla…
Valeria: To je už prostě cena za sport a umění. Jsem na to zvyklá.

Playboy: Ronaldo, Messi, nebo někdo jiný?
Valeria: Vždycky jsem fandila Realu Madrid, takže určitě Ronaldo. Ale víc než dívat se na fotbal v televizi mě bavilo ho hrát na hřišti.

Playboy: Gymnastika, tanec i pole dance znamenají diety. Odhaduji, že s tím nemáte problém.
Valeria: Rozhodně ne, nikdy jsem si nic neodříkala. Jasně, když mám před focením, případně vystoupením, módní přehlídkou a podobnými aktivitami, musím se lehce mírnit. Ale když mám po příchodu z práce domů chuť na dvojitý burger s hranolky a majonézou, tak si ho prostě objednám. Mám průpravu z dětství, babička mě vykrmovala svíčkovou, gulášem i chlebíčky. Není nad to mít dobré spalování (smích).

Playboy: Jak jste na tom s kulinářskými schopnostmi?
Valeria: Já moc ráda vařím, ale bohužel moc nestíhám s tolika aktivitami. Ale když to vyjde, postavím se k plotně ráda a třeba taková moje francouzská cibulačka nemá chybu. Mám ráda změnu, takže vařím různé typy jídel a kuchyní.

Playboy: Fotografka Alžběta Jungrová je hvězda světového formátu, která toho ví o focení strašně moc. Jak probíhala vzájemná komunikace?
Valeria: Docela jednostranně, ale neměla jsem s tím problém. Stejně jako s komunikací s týmem producenta Jána Bulky. Práci Alžběty jsem znala, před focením jsem si projela pictorialy Playboye za poslední dva roky a bylo mi jasné, že jsem v těch nejlepších rukách. Ostatně, vydržely jsme spolu sedmnáct hodin, což vypovídá o mnohém. Byla jsem se vším velice spokojená.

Playboy: Při pohledu na pictorial mě napadlo, že Alžběta umí skvěle černobílé fotky…
Valeria: Ano, vím o její poslední výstavě, Alžběta prostě ví, co dělá a je v tom dobrá. Černobílé fotky se mi moc líbí, připomínají mi má oblíbená dvacátá a třicátá léta minulého století. Já celkově miluju tyhle retro záležitosti i klasickou literaturu, která je ještě starší. Ostatně, mojí oblíbenou knihou je Velký Gatsby od Francise Scotta Fitzgeralda. Ale i Anna Karenina od Tolstého a Wildův Obraz Doriana Graye.

Playboy: Je něco, na co z focení nezapomenete?
Valeria: Lezla jsem po žebříku na podpatcích k lustru téměř nahá, oděná pouze do pštrosích per. Pak jsme se dohodli, že se to dá vylepšit, takže jsem lezla zase dolů. Bylo mi vidět až do krku. Ale spíš než já má důvod k zapamatování si této scény mužské osazenstvo (smích).

Playboy: První dojem, když jste otevřela Playboy?
Valeria: Nadšení, skoro euforie. Stala jsem se nyní součástí tohoto legendárního magazínu, ve dvaadvaceti letech je holka, která hrála fotbal s kluky na vesnici, Playmate. Vždy jsem o tom snila, takže se mi právě splnil sen. V den vydání jsem dostala prostřednictvím sociálních sítí snad 500 gratulací, neskutečné, tolik lidí mi nepopřálo nikdy snad ani k narozeninám.

Playboy: Další plány, blíží se Vánoce…
Valeria: Hodlám se věnovat škole, práci a mámě. Nejsem stoupencem komerčně pojatých Vánoc a dovolenou teď neplánuji, protože jsem se nedávno vrátila z Vietnamu, kde se mi moc líbilo. Další destinace je pro mě neznámá, ale hned jak budu mít zase víc času, plánuji postupně objet skoro celý svět. Cestování a poznávání jiných kultur mě naplňuje a nabíjí energií.