12. května 2024 18:14

Playmate Marie Langerová prozradila, jak ji zkouší balit muži

30+ Otázek Marie Langerová

Blondýnka s uhrančivě modrýma očima a dokonalou postavou. To je Marie Langerová, které její půvab a krása vynesly na titulní stranu magazínu Playboy. O krásku je obrovský zájem. Jak to má s muži a jak bere na vědomí jejich nabídky?

Poprvé se Marie Langerová objevila na titulní straně časopisu nejen ale hlavně pro pány v lednu 2023. Podruhé ho zdobila, když vyšlo jeho speciální číslo. „Víc mužů mi rozhodně psalo, když vyšlo druhé číslo se mnou na titulce,“ prozradila v pořadu 30+ Otázek svůdná blondýnka.

Na dotaz moderátorky, jestli jí od zájemců přišlo něco originálního, měla blond kráska a playmate jasnou dopověď. „Ne,“ shrnula nekompromisně štíhlá blondýnka působící dojmem éterické víly. Nenechte se ale mýlit, když je třeba, Marie umí být pořádně od rány a postarat se o sebe. I díky tomu se dokázala prosadit a fungovat jako barmanka ve vyhlášeném nočním klubu.

A jaká je podle Marie Langerové vydařená úvodní věta ve zprávě od neznámého muže? „Mám ráda, když jsou muži galantní. Takže určitě když napíšou něco trošičku na úrovni,“ prozradila na sebe kráska a dala tak trochu i návod pro případné zájemce, čím by si ji mohli naklonit.

Nicméně, pokud byste sličnou barmanku chtěli přijít balit do práce nebo i ve dnech volna, kdy Marie vyráží s kamarádkami do nočních podniků na dámské jízdy, lehký úkol to pro vás rozhodně nebude. „Zatím jsem se nenechala sbalit na baru, takže nedokážu posoudit, co na mě na baru zabere,“ popsala Marie, která momentálně randí s MMA zápasníkem Janem Králíkem.

Co půvabnou krásku ale umí naštvat? Když jí muži pošlou erotickou fotku. „Místo pozdravu mi přišla nahá fotka od neznámého muže,“ oklepala se znechuceně při vzpomínce, jak to nějaký zoufalec zkoušel.

Sdílejte článek
Štítky krása časopis Playboy Marie Langerová Marie Langer Jan Králík