Playmate a pictorialy zářijového vydání

24. srpna 2023 16:11
redakce Playboy , Michal Boháč

V zářijovém čísle magazínu Playboy vás potěší...

Pin-up ikona z Las Vegas…

První pictorial zářijového vydání patří americké pin-up modelce, módní ikoně a herečce. Okouzlující blondýnka SABINA KELLEY se narodila v Kalifornii a v současné době žije a vystupuje v Las Vegas. Protože Sabina od dětství zbožňuje styl 40. a 50. let, navštívila před lety akci Viva Las Vegas Rockabilly, kde okamžitě upoutala pozornost fotografů a zástupců modelingových agentur. Jako první přišla nabídka nafotit titulní stranu pro časopis Car Culture Deluxe a velká jízda začala. Focení, účinkování v řadě lasvegaských hotelů a kasin jako showgirl, cestování se svým programem po celém světě, působení jako porotkyně v reality show Best Ink, film… Pictorial exkluzivně pro český Playboy vznikl v Londýně před objektivem teplické rodačky, oceňované fotografky působící v Británii, Veroniky Marx.

Sympatická divoška…

Playmate měsíce září SHAKINA KATJA VENTER vyrůstala a následně strávila většinu života na farmě, kde si vypěstovala lásku snad ke všem živým tvorům a divoké přírodě. Původně Shakina vůbec neměla v úmyslu stát se modelkou, ale díky divoké svobodné povaze a genům zděděným po krásných předcích nakonec považuje pózování před fotoaparátem a přijetí své smyslnosti za zábavné, přirozené a posilující. Mezi největší záliby této sympatické divošky patří sexuální experimentování, turistika, pobyt v přírodě a tanec. Sní o tom, že bude mít spoustu zvířat a velký pozemek, kde bude moct běhat volně a nahá, zcela svobodná a sama sebou. Z toho, že se stala Playmate českého Playboye, je Shakina nadšená, považuje to za až neuvěřitelné naplnění snu a těší se, co jí přinese budoucnost.

Kráska v ringu…

SANDRA LEWIŃSKA, která je hvězdou druhého zářijového pictorialu, už devět let vlastní kosmetický salon. Úspěšné vedení společnosti a zaměstnávání lidí jí napomáhá k pocitu vnitřního naplnění a sebevědomí. A ačkoliv je tato vnadná blondýnka velmi zaměstnanou ženou, aktivně hledá stále nové výzvy. Narazila tak na boxerskou tělocvičnu, která se stala její novou vášní. Box vnímá jako sport, který je spojen s mužskou energií, silou a vytrvalostí. Přesto v něm našla něco pro sebe – prostor pro získání disciplíny, pokory k vlastnímu tělu a soutěživosti. Zároveň box pomáhá Sandře zkrotit emoce a také zklidnit a tříbit myšlenky. A jaké jiné místo jsme mohli zvolit pro vznik fotografií než takové, které je pro aktérku tohoto pictorialu inspirativní a cítí se v něm skvěle uvolněná?