Playmate a pictorialy únorového vydání

26. ledna 2023 20:19

V čísle 02/23 vás potěší...

Lotte se jednou vrátí...

Jak je opět vidět, Nizozemsko neznamená jen tulipány, sýry a rychlobruslení, ale také velmi půvabné dámy. Jednou z mnoha je třicetiletá modelka LOTTE ALBADA JELGERSMA, úspěšná účastnice mezinárodní soutěže Playboy Girl of the Year. Klání krásných dívek celého světa se odehrálo na Filipínách, destinace Lotte zcela pohltila a pevně věří v comeback. A protože miluje módu a pracuje na vlastní řadě, nelze ani zdaleka vyloučit, že se v dohledné době vrátí s vlastní kolekcí.

Přijmout každičkou část svého těla...

Ukrajinka SOLOMIA MAIEVSKA nechtěla být jako malá nikdy modelkou. Přestože se narodila do hudební rodiny, toužila po profesi baleríny, zubařky, herečky a právničky. Dnes by úspěšná modelka, která se od roku 2015 pohybuje vedle přehlídkových mol rovněž mimořádně zdatně před objektivem fotoaparátu či kamery, v žádném případě neměnila, protože být modelkou na volné noze je prostě skvělé. Přestože byla po dobu šesti let tváří známé značky módního spodního prádla a pracovala se špičkami v oboru, focení s Anou Dias a jejím týmem si maximálně užila. Jak se Solomia nechala slyšet, focení s Anou jí pomohlo pochopit samu sebe, přijmout každičkou část svého těla a mít se ráda…

Romantika při svíčkách

Půvabná MANJA DOBRILOVIC je ze Slovinska, v roce 2013 vyhrála v rodné zemi soutěž krásy a na svém kontě má tak titul Miss. Jako modelka procestovala celý svět a vzhledem ke svým úspěchům se nelze divit tomu, že se stala objektem zájmu Playboye. Manja ví, že nejen modelingem může být mladá dáma živa, a systematicky pracuje na kariéře podnikatelky. Má ráda dobré jídlo, neodmítne sklenku sladkého vína a těžce se jí odmítá romantická večeře při svíčkách.