Playmate a pictorialy říjnového vydání

22. září 2023 20:10
redakce Playboy , Michal Boháč

V říjnovém čísle magazínu Playboy vás potěší...

Nezdolná optimistka…

V prvním pictorialu říjnového čísla se představuje MATEA MIHALJEVIĆ. Tato rodačka z Travniku, historického města v srdci Bosny a Hercegoviny, miluje nade vše svobodu, ráda se stará o zvířata a sportuje. Vzpomínky z dětství Matea z velké části vytěsnila, zřejmě v důsledku války v její domovině, která začala krátce po jejím narození a následky byly cítit ještě dlouhou dobu poté. Vždy ale byla velmi optimistická, i v okamžicích, kdy se svět kolem ní hroutil, si dokázala najít důvod, proč se smát. Snímky pro Playboy vznikly na Fuerteventuře v místní specifické barevné atmosféře. Sympatická tmavovláska se při focení cítila naprosto uvolněně a od začátku si byla naprosto jistá, že výsledek bude skvělý. A podle nás se rozhodně nemýlila.

Osudové setkání…

KITRYSHA, která se stala říjnovou Playmate, je napůl Italka po otci a napůl Filipínka po matce. Když byla malá, snila o tom, že jednou bude učitelkou v mateřské škole. Později toužila být letuškou, ale jedno náhodné setkání v Miláně všechny představy z mládí změnilo a dnes si bez focení a pózování neumí Kitrysha vůbec představit svůj život. Přestože je obvykle spíš stydlivá a introvertní, nahá se cítí přirozeně a je přesvědčena, že lidské tělo je vlastně samo o sobě formou umění, za kterou se nemusí nikdo stydět. Focení s Anou Dias bylo pro tuto umělecky založenou dívku podle jejích slov ohromujícím zážitkem, fascinujícím kreativitou, stylem a organizací této renomované fotografky, kdy každý záběr je jednoduše nádherný, s čímž zcela souhlasíme.

Nevěsta na útěku...

Ve druhém pictorialu říjnového vydání okouzlí polská femme fatale MARTA ZAWISZA, pro kterou jsou krom modelingu vášní také poker a závody Formule 1, jako hvězda série fotografií parafrázující filmovou komedii Nevěsta na útěku s Julií Roberts a Richardem Gerem v hlavních rolích. Ovšem nechal by si někdo tuto polskou krásku utéct před svatební nocí?