Playmate a pictorialy prosincového vydání

21. listopadu 2023 15:50
redakce Playboy , Michal Boháč

V prosincovém čísle magazínu Playboy vás potěší...

Vánoční inspirace…

V prvním pictorialu prosincového vydání, inspirovaném řeckou bohyní lásky a krásy Afroditou, představujeme s blížícím se koncem roku symbolicky hned dvanáct krásných dam, za každý měsíc jednu. Snímky jsou poctou ženské kráse v každém věku a připomínkou, že tělo ženy by mělo být vždy vnímáno s největší úctou a obdivem.

Princezna z Hot Peppers Prague…

VALERIA SALVATORE, která se stala prosincovou Playmate a zdobí také titulní stranu tohoto vydání, se odmalička věnuje umění tance a gymnastiky, což jí propůjčilo ladnou eleganci a sílu. Snímky vám umožní nahlédnout do světa mladé, provokující a nespoutaně energické dívky. „Když mě oslovil Playboy s focením titulní strany, byl to pro mě splněný sen! Vždy jsem si přála být tváří tohoto legendárního magazínu,“ vyznala se Valeria a dodala: „Samotný den D překonal mé představy a vše bylo více než dokonalé a snové! Celý tým se o mě s láskou a péčí staral.“ Focení se odehrálo na nádherném zámku tří císařů pod taktovkou fotografky Alžběty Jungrové, která zachytila v interiérech i exteriérech zámku Zbiroh Valeriinu krásu a vášeň ve všech jejích podmanivých podobách.

Bláznivý den v Benátkách…

Hvězda druhého prosincového pictorialu MAGDALENA, která miluje pózování před fotoaparátem, snila o bláznivém dni v Benátkách, na který nikdy nezapomene. Nakonec vyrazila do tohoto města na vodě sama, na pár dní, jen s malým zavazadlem. Přibalila ale cylindr, který jí věnoval strýc v Polsku a říkal jí o něm, že má dar plnit přání. Po příjezdu zamířila s tímto cylindrem k mostu Rialto, kde okamžitě upoutala fotografa, který krásnou Magdu kráčející v černých šatech s velkým cylindrem, vypadajícím jako vílí klobouk, požádal, aby byla jeho modelem. A výsledek nás naprosto okouzlil…