Playmate a pictorialy prosincového vydání

21. listopadu 2022 17:50

V čísle 12/22 vás potěší...

Splněný sen a nadšení

Život je výzva, kterou producent pictorialů Playboye Ján Bulka akceptuje velmi rád. V tomto případě se výzva rovnala pictorialu, ve kterém se hlavní role chopila majitelka a návrhářka značky luxusního sexy prádla Provoque KRISTÝNA ČERNÁ a olympijský vítěz, mistr světa, moderátor TV Prima a CNN Prima News ROMAN ŠEBRLE. Zatímco zpočátku mile překvapená Kristýna byla premiérovou nabídkou role modelky polichocena a práce se světově proslulým sportovcem a moderátorem je podle ní splněným snem každé ženy, Roman byl možností stát se součástí titulní strany prestižního magazínu doslova nadšený. V luxusním hotelu v centru Prahy fotila od časného rána Anna Koniaeva.

Zlobivý andílek

Brazilská kráska VERIDIANA FREITAS zvládá vedle fotomodelingu rovněž profesi advokátky a jak vidno, neobvyklá kombinace pracovního vytížení je v tomto případě silně ku prospěchu věci. S focením začala zdatná youtuberka už ve třinácti letech, později byla dokonce přirovnávána k jihoamerickému klonu americké oscarové herečky Angeliny Jolie. Vzhledem ke svým životním eskapádám se stala vyhledávaným cílem bulvárních médií, vyrovnat se s jejich zájmem ovšem nečiní Veridianě sebemenší problém.

Z Varšavy na konec světa…

Skvostem prosincového vydání Playboye je rovněž PAULINA PASTUSZCZAK, rodačka z Varšavy zahájila svou modelingovou dráhu v sedmnácti letech v Londýně, z britské metropole se záhy odrazila do světa. Poprvé se objevila na stránkách kultovního pánského magazínu v roce 2021, na její úspěšný start v Nizozemsku reagoval záhy rovněž německý Playboy, aby později došlo i na Česko. Během své zatím krátké, leč o to intenzivnější kariéry Paulina stihla vedle spousty tolik oblíbeného cestování a objevování nových kultur také práci s renomovanými evropskými fotografy a zapojení do celé řady obchodních a uměleckých projektů. A podle vlastních slov nemíní rozhodně zvolnit.