Playmate a pictorialy listopadového vydání

27. října 2023 16:10
redakce Playboy , Michal Boháč

V listopadovém čísle magazínu Playboy vás potěší...

Exotická kráska…

První pictorial listopadového čísla patří tmavovlásce, v jejíchž žilách koluje opravdu pestrá směska různé krve – indických, perských, čínských, ale i maďarských a slovenských předků. CLARENCIA NIAMAT se narodila a vyrostla v Nizozemsku, v současnosti ovšem žije na Ibize, kde se věnuje především focení spodního prádla a bikin pro známé módní značky. Na tomto španělském ostrově vznikl také náš pictorial plný slunce a optimismu. Ostatně Clarencia sama sebe považuje za ryzí optimistku a zároveň nezávislou ženu plnou extravagance, trochu rebelku, která nikdy neposedí na místě a vždy jde odhodlaně za svými sny.

Z Prahy na jih Afriky…

Ač je Playmate měsíce listopadu KATE z Prahy, poslední tři roky žije s manželem a synem v Kapském Městě. Miluje toulky nádhernou přírodou směrem na východ Jihoafrické republiky, ale s ohledem na bezpečnost a časté cestování, tedy blízkost letiště, dali Kate s manželem před koupí domu na venkově přednost bydlení v centru Kapského Města v Marine, naprosto bezpečné lokalitě. Kromě cestování má tato symptická dlouhovláska ráda golf. Když Kate vyjde volné odpoledne, nejčastěji ji najdete právě na hřišti. V Kapském Městě přidala ještě tenis, ale bohužel na něj nemá tolik času, kolik by si představovala, a potápění. U mužů se listopadové Playmate líbí, když dokážou nechat své ego v práci a naopak nesnáší, když jsou nespolehliví, ulhaní a sebestřední. A ženu dělá podle Kate ženou plná šatna oblečení a věta „Nemám co na sebe“.

Legrace především…

KATERINA GIANNOGLOU, hvězda druhého listopadového pictorialu, se narodila v bavorském Erlagenu a prostředí focení jí připomnělo dětství. Dobu, kdy vyrůstala obklopena přírodou, stačilo otevřít dveře a okamžitě se ocitla mezi loukami a lesy. V té době se nejraději proháněla po okolí na kole s bratrem, mezi oblíbené činnosti patřily také rodinné výlety spojené s piknikem. Katerina bývá ironická a nedělá jí nejmenší problém zasmát se sama sobě. Muž, který by chtěl tuto rošťačku zaujmut, musí tento druh humoru vyznávat také, naopak vzhled nehraje podstatnou roli, důležitá je kromě legrace také vyzařující energie.