Playmate a pictorialy lednového vydání

18. prosince 2023 18:32

V lednovém čísle magazínu Playboy vás potěší...

Misska, rebelka s diamanty…

Titul a úvodní pictorial prvního vydání magazínu Playboy pro rok 2024 patří JULII HOJDYSZOVÉ, miss, která se vzdala korunky a rozhodla se žít podle vlastních pravidel. „Ještě stále pociťuji to mrazivé napětí, zrychlený dech, obavy a zároveň vášnivou touhu vyprávět díky úžasnému týmu Playboye a dokonalému místu svůj příběh. Příběh o tom, že pravou královnu z nás dělá odvaha, věrnost sama sobě, respekt k ostatním a schopnost vážit si sama sebe. Během focení jsem si díky celému týmu uvědomila, že už nejsem ta malá holka, která byla vnímána jako rebelka bez naděje na vítězství... Playboy ze mne udělal sexy rebelku a sexy královnu, ženu, kterou se cítím a kterou doopravdy jsem. Krásnou v tom, že jsem sama sebou,“ vyznala se Julie.

Kreativní Římanka…

Playmate měsíce ledna SADIE GRAY se narodila a žije v Římě, ale pracovně cestuje po celém světě. Kromě modelingu pracuje také na televizních seriálech, filmových projektech a je často vidět i v reklamách. Miluje sport, zejména snowboarding a padel, cestování a zvířata. Pracovně ji lákají kreativní obory, které umožňují vyjádření, ať už je to malování, sochařství, nebo fotografování, herectví… Přitažlivá zrzka je také známá svou velkou fanouškovskou základnou na instagramu plném příspěvků o životním stylu, cestování a kráse. U mužů Sadie oceňuje bezprostřednost a líbí se jí, když umí správně ocenit ženskou krásu. Odrazuje ji naopak arogance, nedůtklivost a povrchnost.

Život na plné pecky…

„V Miláně bylo chladné zimní ráno a my jsme s manželem pronajali byt v Bosku Verticale kreativnímu řediteli, který hledal speciální místo pro focení Playboye. Byli jsme na place, abychom doladili poslední detaily, ale fotograf mi nabídl, že mě vyblejskne. Udělali jsme pár fotek a hádejte, kdo skončil na obálce?“ vzpomíná GISELLE, hvězda druhého lednového pictorialu a zároveň úspěšná manažerka. Následovala kupa pózování, kdy se Giselle postupně dostala celkem na čtyři obálky Playboye v italském, španělském a brazilském vydání. Nejčerstvější pictorial vznikal pod taktovkou Any Dias (nám už dobře známé fotografky) na nudistické pláži v Portugalsku v horku, s následným spálením a loupáním, v nekonečném písku a studené vodě oceánu.