Playmate a pictorialy lednového vydání

19. prosince 2022 18:07

V čísle 01/23 vás potěší...

Dítě štěstěny…

V žilách rodačky z Brazílie proudí vedle krve kmene Tupi a Guarani také krev německá a angolská. GISELLE FAINELLI působila v reklamě a pracovní povinnosti ji zavedly do Milána. Ve městě fotbalu a módy pak poznala osudového muže, úspěšného podnikatele v automobilovém průmyslu. Signore Marc záhy odhadl její mimořádný potenciál a Giselle se stala součástí jeho pracovního týmu. V novém působišti ovšem neměla na růžích ustláno, začátky její kariéry jsou totiž spojeny s odvozem aut do myčky. Po čase v té době již její manžel zjistil, že Giselliny nápady jsou užitečné pro vylepšení fungování rodinné firmy s více než sedm desetiletí trvající tradicí a tak začal její vzestup ve služební hierarchii. Dnes se dokonale orientuje v problematice spíš mužského byznysu.

Přes značné pracovní vytížení Giselle na modeling nezanevřela, nezpochybnitelným důkazem jsou hned čtyři obálky Playboye. Jak tomu bývá v podobných případech zvykem, poprvé zaúřadovala náhoda a nezbytné štěstí. Playboy si totiž pronajal na focení jeden z rodinných bytů a starostlivá majitelka se rozhodla zkontrolovat, zda je vše připraveno k focení. Při této příležitosti fotograf požádal Giselle o možnost pořídit několik snímků. Stalo se a problém s obálkou byl záhy vyřešen.

Afrodita z Hot Peppers…

Lednová Playmate MARIE LANGEROVÁ pracuje jako barmanka v proslulém pražském klubu Hot Peppers, který se stal tradičním dodavatelem krásných dívek na obálky Playboye. Kromě toho ráda driftuje a má v plánu prosadit se v českém showbyznysu. Na nabídku kultovního pánského magazínu reagovala okamžitě, focení na Kypru pod taktovkou Petra Mihleho překonalo její hodně smělé představy. Vedle pláží a průzračně čistého moře Marii uchvátily magické východy a západy slunce. A nabídku stát se Afroditou 21. století považuje za snovou.

Ela v tom lítá…

Svůdná ELA je od pohledu dračice, zároveň však nemá sebemenší problém stát se něžnou holčičkou. Stejně je tomu i v privátním životě, s oblibou se oddává slunci na pláži, načerpané síly ovšem ještě raději věnuje víru života. Miluje adrenalin, moře, slunce a vzduch, s láskou k přírodním živlům souvisejí i její dva největší koníčky – potápění a létání, kterému se začala věnovat přednedávnem. Nicméně jak vidno, létání jí sluší.