Playmate a pictorialy květnového vydání

20. dubna 2023 18:25

V čísle 05/23 vás potěší...

Nekompromisní chameleon

V úvodním pictorialu se představuje ZUZANNA, členka početné kategorie žen, v jejichž případě zdání a první dojem klamou. Za fasádou klidu až studu se totiž skrývá zdravě ambiciózní mladá dáma, která přesně ví, co chce, a co požadovat po svém okolí. Jako zcela bezproblémová se proto v jejím případě jeví kombinace domácích tepláků, bílého korporátního límečku v kanceláři a krajkových šatů na večírku. Sama sebe pak Zuzanna charakterizuje jako chameleona, který umí být v privátním i pracovním životě nekompromisní. Realizace v kuchyni ji baví stejně jako práce manažerky v korporátní společnosti. Konflikty nevyhledává, v případě krizové situace ovšem dokáže přitlačit na pomyslnou pilu. Ráda poznává svět, nové lidi, cestování považuje za symbol svobody a zdroj inspirace.

Sličná prezidentka

Květnová Playmate HELENA CATOIR vyměnila původní profesi modelky za vytouženou roli maminky malého chlapce, kterého vychovává spolu se svým snoubencem. Touží být co nejlepší matkou, přesto pracuje na své kariéře, neboť se stala prezidentkou největší belgické společnosti specializované na filmy pro dospělé. Má proto všechny důvody, proč doufat v budoucnost úspěšné podnikatelky.

Ve své snaze se bude moci bezpochyby opřít o svého snoubence. Dennis Black Magic je belgický režisér pornofilmů a ve svých 47 letech se dočkal mimořádného ocenění v podobě celovečerního filmu o své osobě. Mimochodem, legenda branže, zakladatel Hustleru Larry Flynt, se podobné pocty dočkal v pětašedesáti. Dennisova příběhu s názvem Zillion se chopil belgický režisér Robin Pront, který v roce 2015 oslovil svět svým filmem The Ardennes.

Krása u rybníka

Bezpochyby nezapomenutelný celoživotní zážitek připravila rybářům temperamentní tmavovláska SABINA SAX, když souhlasila s realizací pictorialu v prostředí rybníků nacházejících se poblíž Vestce u Prahy. Jak vidno, ačkoli se jednalo o první focení v ryze českém prostředí, dopadlo to skvěle.