Playmate a pictorialy dubnového vydání

8. dubna 2024 19:14
redakce Playboy , Michal Boháč

V dubnovém čísle magazínu Playboy vás potěší...

Studentka režie…

Hvězdou prvního pictorialu dubnového vydání je jedenadvacetiletá rodačka z ukrajinského Gaisinu OKSANA METELNA, která studuje režii ve škole Da Vinciho v Poznani a zároveň pracuje jako modelka. Miluje sport, a když má odpočívat, tak jedině aktivně. Bez jógy a meditací si v současnosti neumí představit svůj život. Jelikož tato okouzlující rusovláska ráda pomáhá lidem v nouzi, sní o založení vlastního dobročinného fondu na pomoc potřebným. A my samozřejmě přejeme, aby se jí ve všem, co dělá a dělat plánuje, dařilo…

Se svou duší a srdcem nemůžu prohrát…

…o tom je přesvědčena Playmate měsíce dubna AMALIE OLUFSEN. Vzápětí upřesňuje: „Jde mi o to, abych měla laskavé srdce i čistou duši nejen pro sebe, ale i pro všechny ostatní. Taková atmosféra je mou tajnou ingrediencí vedoucí k úspěchu…“ Poté na chvíli zvážní a vrací se do minulosti, kdy to neměla vůbec snadné. „Když jsem byla malá, byla jsem neuvěřitelně plachá a potýkala se s problémy s řečí, koktala jsem tak moc, že mluvení pro mě bylo výzvou. Také jsem se často schovávala za svého staršího bratra. V žádném případě jsem si nepřipadala dost dobrá. Pokud jsem však něco opravdu chtěla, zhluboka jsem se nadechla a šla do toho bez ohledu na svůj strach. Na tuto část svého života jsem neuvěřitelně hrdá,“ vzpomíná Amalie na problémy svého dětství. Dnes se tato sympatická obdivovatelka Marilyn Monroe a  Pamely Anderson neúnavně snaží o kariéru modelky a také herečky. Zvláštní vášeň má potom pro Playboy, kde je jejím snem stát se Playmate roku. Podle nás k tomu má dobře našlápnuto, co myslíte?

Divoška…

Závěrečný pictorial patří rodačce z Jižní Afriky, která v současnosti bydlí v australském Sydney, MARINÉ PAULSEN. Své práci modelky skutečně propadla: „Můžu hrát různé postavy, různě se oblékat a pokaždé je to jinak. Navíc se vždy na place seznámím s novými lidmi.“ A když došlo na otázku nahoty, bez přemýšlení odvětila: „Miluji ten osvobozující pocit být jen tak ve své kůži a nemám s nahotou sebemenší problém. Měli bychom oslavovat svá těla, zvlášť dokud jsme mladí a vše je peprné a pevné.“ Kromě modelingu tato divoká blondýnka s norskými předky, které v žilách možná koluje i krev Vikingů, miluje čtení, červené víno, vaření a také historii, archeologii a vše, co se týká vesmíru.