23. března 2023 20:20

Playmate a pictorialy dubnového vydání

V čísle 04/23 vás potěší...

Tosca míří do Londýna...

Otec je z Česka, matka ze Švýcarska, zatímco TOSCA RIVOLA se narodila na Havaji. Poté, co čas dětství a dospívání prožila v Praze, se v 18 letech rozhodla pro studium univerzity v Los Angeles. Kromě školy se začala ve městě andělů věnovat akrobacii „cyr wheel“. Jedná se o zábavu pro hodně odvážné v podobě novocirkusové disciplíny využívající akrobatické zařízení skládající se z jediného velkého kruhu vyrobeného z hliníku nebo oceli. Kruh je vždy asi o 10 až 15 cm větší než umělec, který se nachází uvnitř. Akrobatickým pohybem a vlastní vahou pak gyroskopicky rotuje kolem své osy a kolem otočného kola. Tosca obohatila „cyr wheel“ o prvky burleskní show, účinkovala ve světových soutěžích a o její umění projevil zájem americký magazín Rolling Stone.

Tosca Rivola, která se propracovala k mezinárodnímu věhlasu, režíruje vlastní show. Kromě toho úzce spolupracuje s čtenářům Playboye známou Ditou Von Teese, se kterou účinkuje v její celosvětově proslulé show Glamonatrix. Umění obou dam mohli loni po dva beznadějně vyprodané večery ocenit i diváci Hudebního divadla Karlín. Na začátku března se Tosca přestěhovala z Los Angeles do Londýna, proslulý West End se tak může těšit na novou show. Kromě toho je to z britské metropole blízko do Prahy.

Být nahá a sama sebou...

Kráska z Varšavy začala hrát v osmi letech na violoncello, v roce 2014 se pak rozhodla úspěšně spojit dráhu modelky s vážnou hudbou. V současné době sice modeling lehce ustupuje zpěvu, což ovšem v případě dubnové Playmate CAPRICE CASTILLO neznamená, že nevyužije sebemenší příležitost k focení. Proto z pozice milovnice tepla, která miluje svobodu, nevázanost a nenucenost, reagovala okamžitě na nabídku kamaráda Tomka a vyrazila do Andalusie. Původně se mělo jednat o zkoušku svatebních šatů, v časech přestávek se však Caprice, která se cítí nahá před objektivem být sama sebou, rozhodla využit volného času k nafocení hodně povedeného pictorialu.

Slunce a život...

ANGII nelze rozhodně zařadit do kategorie tuctových dívek, sálá z ní energie, miluje slunce a život. Proto ji baví cestování, poznávání nových destinací a zajímavých lidí. A taky si ráda plní sny, tím posledním, který se blíží finální fázi, je návštěva USA a „dobytí“ Miami. Závěrečné přípravy na americkou misi proběhly v Kare Design Praha.