Playmate a pictorialy březnového vydání

27. února 2024 13:36
Michal Boháč

V březnovém čísle magazínu Playboy vás potěší...

Sex a jídlo…

V úvodním pictorialu březnového vydání Playboye září mladá kuchtička MARIANNA. Žen podle této rozpustilé blondýnky existují dva typy, ty, které dorty pečou a pak ty, které z nich vyskakují. A se smíchem dodává, že ona bezvadně zvládá obojí. Sex a jídlo pak staví do stejné roviny: „Na jídle i sexu je něco podobného. Obojí by mělo přinést uspokojení a musíte si obojí i užít. Záleží jen na každém, jak se mu co líbí víc.“ Marianna k tématu dále přiznala, že má ráda rozmanitost chutí. Sladké, kyselé, pikantní... Samozřejmě vše ve vytříbené kompozici. A je jen na nás vyložit si, co tím myslí. Jídlo, nebo sex?

Svůdná jachtařka…

Playmate měsíce března MICHELLE WEISSTUCH je velkou fanynkou psů. Sama má dva, čau-čau a huskyho, a jelikož je každý z nich opakem toho druhého, užije si s nimi spoustu legrace. S oblibou také hraje na klavír, což tvoří velkou část života této třiadvacetileté krásky. S modelingem Michelle začala před pěti lety, kdy si ji vyhlédla německá edice Playboye. Rychle zjistila, že při pózování bez oblečení se cítí úplně přirozeně a ráda ukazuje svou ženskost. Focení našeho setu snímků se ujala Ana Dias a proběhlo na luxusní jachtě. Michelle popisuje svou první zkušenost na lodi jako naprosto úžasnou a celou produkci za tak dokonalou, že si připadala jako největší filmová hvězda. A na fotografiích jí to také tak sluší, co říkáte?

Slovinská Miss…

Závěrečný březnový pictorial patří MANJE DOBRILOVIČ. Ve svém rodném Slovinsku se sympatická tmavovláska stala známou díky vítězství v celostátní soutěži krásy, může se tak pyšnit titulem Miss. Jako modelka poté procestovala celý svět a samozřejmě si jí všiml i Playboy. Manja miluje dobré jídlo, neodmítne sklenku sladkého bílého vína a dostanete ji pozváním na romantickou večeři při svíčkách… Pictorial vznikl před „okem“ fotografa Matjaže Tančiče. Ten byl mimochodem vyhlášen jako světová jednička mezi fotografy 3D fotek a svou múzu vzal do malebné slovinské vesničky Primorska, kde se Manja mohla potulovat po sto padesát let starém statku, aby na konci dne svou lepou postavu ponořila do chladivé vody v bazénu…