Playmate a pictorialy březnového čísla

27. února 2023 14:48

V čísle 03/23 vás potěší...

Charlie je v baru doma...

Jak zpíval přednedávnem bohužel zesnulý frontman kapely Plexis Petr „Sid“ Hošek v české verzi hitu legendární americké punkové kapely Ramones s názvem Pet Sematary: „Proč mám se s někým rvát. Když stačí akorát se smát… Zapomenout na sváry. Vždyť svět jsou jen báry…“

S bary nemá problém ani hvězda úvodního pictorialu březnového vydání CHARLIE, která vedle konzumace alkoholických nápojů v mezích zákona a zdravého rozumu preferuje zábavu, tanec a prima společnost. Proto na dotaz o preferencích místa focení odpověděla podle očekávání: „V baru, tam jsem doma!“ Stačilo vybrat správný podnik v centru města a pustit se do práce. Výsledek tradičně naplnil očekávání.

Plná energie...

Nadpis zcela vystihuje Playmate březnového vydání, MISHALU ORTH, právem považovanou za andělskou tvář v ďábelském těle. Zpěvačka, rapperka a herečka patřila mezi nejoblíbenější postavy první řady Love Island a o svém životním směřování měla jasno ve svých patnácti letech. Díky škole toho sice procestovala hodně, jejím snem ale bylo sbalit batoh a spolu s partou přátel jezdit po světě a poznávat nové destinace. Půvabná mladá dáma exotické vizáže pak dodává, že k navýšení sebevědomí nepotřebuje krásné šaty, šperky, a už vůbec ne zákrok plastického chirurga. Září, protože ví, že neexistuje nic silnějšího než energie člověka.

Potřetí ve stejné řece...

Osmadvacetiletá IZUNIA MOTYL z Polska si podmanila čtenáře českého Playboye už dvakrát a neexistuje sebemenší důvod, proč by nemělo platit do třetice všeho dobrého. V současné době funguje jako modelka na volné noze a pendluje mezi Evropou a Amerikou. Ve svém těle se cítí pohodlně, což se plně projevuje při práci před objektivem, úspěšně sází na vzdělání, zkušenosti, zdvořilost a přátelskou povahu. Dělá vše pro to, aby vždy stála pevnýma nohama na zemi, za jedinou drobnou charakterovou vadu považuje schopnost „zakecat“ se s ještě upovídanějšími lidmi, než je ona sama.

Vzhledem k jejím ambicím a schopnostem udržovat se stále ve špičkové a ještě lepší formě nejspíš platí, že její třetí účast na stránkách českého Playboye nebyla zdaleka poslední.