21. dubna 2024 20:08

Playboy Secret Lounge – Sport Edition 8/2023

Pro křest srpnového vydání Playboye jsme zvolili exkluzivní prostor Movisio Lounge, který se nacházel na mosteckém autodromu při mistrovství světa superbiků. Navázali jsme tak na sportovní styl pictori-alu s Oliverem Königem a Karolínou Holcovou. Nechyběli fotografové, červený koberec, reflektory, kamery ani exkluzivní nabídka jídla a pití. Prostorem se nesl deep house v podání DJ Sonia Edde.

Hlavními hvězdami večera byli Oliver König a Karolína Holcová. Slavnostní křest moderovala Sonia Edde, a to za účasti marketingového a PR manažera magazínu Playboy Jána Bulky, Miloše Čiháka, manažera Olivera Königa a majitele společnosti Movisio a Movisio Racing – za přítomnosti bezmála sto padesáti hostů, mezi kterými nechyběly ikonické Playboy Bunnies ani Playmates. Křest si nenechali ujít Playmate Denisa Gudelj, Playmate Marie Langerová, producent Patrik Kettner s manželkou Markétou Kettnerovou, fotograf Petr Mihle, Jiří Šlégl, sportovní reportér a moderator, a Juraj Sásik. V rámci slavnostního večera vystoupila se svou show burleska Michaela Marvelous.

Sdílejte článek
Štítky party Autodrom Most křest superbike Jiří Šlégl Denisa Gudelj Sonia Edde Oliver König Marie Langerová Playboy 08/23 Karolína Holcová Playboy Secret Lounge Miloš Čihák Patrik Kettner