10. května 2024 17:50

Playboy Secret Lounge – Special Edition supported by TAYLLORCOX

Lednový křest byl naprosto výjimečný. Poprvé v historii jsme pokřtili dvě vydání v jeden večer. Křest se konal v exkluzivním prostoru Boccaccio Baru v Praze 1. Navázali jsme tak na atmosféru lednové titulní strany a pictorial s Julií Hojdyszovou. Druhou hvězdou večera byla bezpochyby únorová Playmate Miss Miranda. Během večera nechyběli fotografové, reflektory, kamery ani exkluzivní nabídka jídla v podobě kanapek z Grand Hotelu Bohemia Prague. Šampanské dodalo večeru punc luxusu. Prostorem se nesl deep house v podání Hira, který hudebně doprovázel tradiční červený koberec. Během večera dále zazněl progressive house a techno set od DJ Luccy.

Slavnostní večer otevřela svým novým singlem Sorry not Sorry rapperka a zpěvačka Sharlota. Následoval slavnostní křest, který moderovala Sonia Edde, a to za účasti výkonného ředitele Playboy magazínu Milana Kapce, fotografky Anny Koniaevy, fotografky Veroniky Marx, lednové cover star Julie Hojdyszové, únorové Playmate Miss Mirandy, producenta, marketingového a PR manažera Playboy magazínu Jána Bulky a Aleše Pilného z TAYLLORCOX. MMA bojovník Patrik Kincl se stal kmotrem vydání – za přítomnosti bezmála sto sedmdesáti hostů, mezi kterými nechyběly ikonické Playboy Bunnies ani celebrity tuzemského showbusinessu a internetu. Pomyslnou třešinkou na dortu byla burleskní show únorové Playmate, Miss Mirandy, která svým vystoupením uzavřela velkolepý Playboy večírek. Událost si nenechali ujít Playmate a DJ Andrea Pomeje s Petrem Pláčkem, Playmate Kristýna Táborská, Playmate Denisa Gudelj, Playmate Valeria Salvatore, Playmate Veronika Zbořil Tóthová s manželem Liborem Zbořilem, Denisa Nesvačilová, Barbora Mottlová s Davidem Plevem, Dominika Myslivcová, Olga Lounová, Petra Řehořková, Karolína Holcová, Patrik Kincl s manželkou Pavlou Kinclovou, Richard Chlad s manželkou Annou Marií Chladovou Kánskou, Marian Vojtko, Helena Morysová, Chloe Ann Smith, Jana Marvanová, Veronica Biasiol, Ondřej Ruml, Jan Kopečný, Ota Balage, Osmany Laffita, Dominik Hřib, Dominik Luks a Kateřina Lisová, Venis Dao, Zdeněk Podhůrský, Petr Banko, Xiaomin Wang, Iveta Maurerová, Sophia Bilanyuk, Aneta Kernová a Alain Simonov, Zuzana Brzáková a Gabriela Mikešová. Dress code na červený koberec byl stanoven Black Attire with red detail. Exkluzivní audiovizuální obsah z večírku najdete na sociálních sítích Playboy Czech Republic.

Sdílejte článek
Štítky party Andrea Pomeje Dominika Myslivcová večírek křest Olga Lounová Denisa Nesvačilová Marian Vojtko Ondřej Ruml Ota Balage Patrik Kincl Osmany Laffita Zdeněk Podhůrský Petra Řehořková Playboy Secret Lounge Playboy 01/24 Julie Hojdyszová Playboy 02/24 Miss Miranda