17. května 2023 15:00

PLAYBOY SECRET LOUNGE

„Atraktivní české́ ženy a krásné́ spodní́ prádlo k sobě neodmyslitelně̌ patří́,“ říká Tereza Vu., česká návrhářka. Stejně tak k sobě patří i atraktivní ženy a magazín Playboy. V sobotu 1. září 2018 Playboy podpořil smyslný catwalk Terezy Vu. s hlavní tváří Terezií Kovalovou, a tím zakončil hlavní sobotní program Mercedes-Benz Prague Fashion Week v Clam-Gallasově paláci.

Poté se hosté na speciální pozvání Playboye odebrali na after party do Pařížské ulice 5. Na jedné z nejdražších ulic světa čekaly hosty okázalé, zároveň ale intimní a soukromé prostory, které ještě umocnily atmosféru celé události pod názvem Playboy Secret Lounge. Hudba ve stylu Deep House zněla apartmánem a vítala přicházející spolu s Playboy Bunnies. Pozvání například přijali Eva Burešová, Sandra Parmová v doprovodu manžela, Jonas Ledecký a John Riley, Sandra Nováková v doprovodu manžela, Vlado Olexa s chotí, Eva Decastelo, Andrea Antony, Playmate Aneta Novotná, CH.EVA a Tereza Vu.

Tento exkluzivní Playboy Lounge vznikl ve spolupráci se společností INNEX v showroom apartment Pařížská 5., tonikem Double Dutch, koňakem Hennessy a Bio Vinařství Vrátil. Dárky pro hosty připravili Kevin Murphya Fleurop. Květinovou výzdobu zajistil Fleurop v podání floristy Pavla Hrušky. Hostům se servírovala voda Aqua Angels. Večer se nesl v duchu módy.

Sdílejte článek
Štítky Sandra Parmová Mercedes-Benz Eva Burešová Eva Decastelo Playboy Fashion Week Sandra Nováková Adam Mišík Terezie Kovalová Pavel Pospíšil After Party secret lounge