17. ledna 2024 17:20
Komerční sdělení , Eva Pospíšilová

Perfektní hydratace, rychlá regenerace. Pleťové oleje jsou zázrakem, který by rozhodně neměl chybět v denní rutině.

Pleťový olej nenahrazuje krém, nefunguje stejně a má v daily skincare rutině úplně jiné poslání než právě krém. Oleje samy pleť nehydratují, ale dokáží v ní udržet vlhkost, vyživit ji a výrazně napomoct regeneraci vaší pokožky. Už jste vyzkoušeli pleťový olej od značky Orlane?

Pleťové oleje samy o sobě nedokážou pleť hydratovat, protože neobsahují vodu, umí ale, při aplikaci na navlhčenou pleť, případně s hydratační péčí, vlhkost v pleti uzamknout. Ta potom nestrádá a netvoří se vrásky. Oleje obsahují velké množství minerálů, aktivních látek a vitamínů. Jsou univerzálním pomocníkem pro každý typ pleti, sjednocují její barvu, chrání před vysoušením, vznikem vrásek, vyživují a stahují póry.

Je skvělé pleti dodat vzpruhu touto formou v podobě koncentrovaného oleje, kde účinné látky nejsou nijak ovlivňovány chemií. Tak dojde k aktivaci buněk přesně tam, kde je zapotřebí. Tedy například na povadlou pleť, povolené kontury obličeje či vysušenou pokožku. Skvěle působí také na aknózní pleť.

Jak s olejíčkem pracovat? Ideálně nanášejte několik kapek na pokožku v okamžiku, kdy je očištěná a ještě vlhká. Nechejte účinné látky oleje několik minut působit a teprve pak nanášejte další kosmetické přípravky.

Novinka, kterou musíte mít:

B21 Huile Régénerante | 30 ml | 5 417 Kč
Jde o neobyčejný produkt, vyrobený ze 100% přírodních aktivních látek se schopností vyživit, revitalizovat a regenerovat. Tento extra jemný olej se hodí k ošetření také té nejvíce poškozené a dehydratované pokožky. Je ideálním řešením do nepříznivého počasí a v obdobích, kdy se často střídají přechody mezi teplem a chladem. Mimořádných výsledků dosahuje ve spojení s nočním krémem nebo sérem.

Aktivní složky oleje jsou výtažkem z 21 rostlin, především pak z kmenových buněk kosatce bledého, který pečuje o pokožku tak, aby následně byla hutnější, hladší a mladší. Olej z alarie se získává z hnědých řas z Bretaně, má antioxidační vlastnosti, zvyšuje buněčnou energii i produkci kolagenu a díky tomu bude pleť vyživená, jemná a extrémně chráněná proti vnějším vlivům. V neposlední řadě pak jedinečná směs čtyř rostlinných olejů z koriandru, světlice barvířské, avokáda a jojoby zajistí dostatečný přísun nenasycených mastných kyselin omega 6 a 9, což je tajemství, které regeneruje pokožku a navrací jí svěžest.

Postup pro aplikaci: Naneste několik kapek na pokožku zvlhčenou přípravkem Lotion Extraordinaire nebo smíchejte s krémem či sérem, abyste docílili hustší, hedvábnější a plnější pleti.

Vybrané přípravky značky Orlane zakoupíte také na letišti v prodejnách Aelia Duty Free Shop či v síti prodejen Marionnaud a v online lékárně Dr.Max. Další partnery najdete na orlanecz.com.