7. června 2024 10:49

Ornella Koktová oznámila, že oči na ni házel slavný zadaný muž

Ornella Koktová patří mezi ženy, které se nebojí otevřeně říkat i hodně odvážná tvrzení. Nyní přišla s tím, že to na ni zkoušel partner Dominiky Myslivcové.

Influencerka Dominika Myslivcová by si měla užívat maličkého syna Deriana a lásku svého partnera Zdeňka. Jenže se zdá, že Dominika je ve skutečnosti méně šťastná, než jak prezentuje na sociálních sítích. V rozhovoru pro Prima Ženy uvedla, že doma není vše zalité sluncem.

„Dozvěděla jsem se hodně věcí. Jak to říct? Asi jsem si některé věci představovala jinak,“ odpověděla Dominika nejprve v náznaku na otázku, jak se vyvinul jejich vztah se Zdeňkem od doby, kdy se společně stali rodiči. „Vůbec jsem se k tomu nechtěla vyjadřovat, ale možná je to krize. Můžeme tomu tak říkat,“ dodala půvabná influencerka, která na společenské akce chodí v poslední době sama.

Dominiko, hlídej si chlapa

Nyní přilila kapku vody do oleje Ornella Koktová. Ta v podcastu, který má spolu s Agátou Hanychovou, vzkázala Myslivcové, ať si svého chlapa více hlídá. Ornella se nechala slyšet, že to Zdeněk na ni zkoušel.

„Vztah Dominiky se Zdeňkem trochu smrdí. Nedávno jsem byla v baru a pan Zdeněk na mě hodil očička. A já poznám ta očička. Tak si říkám, co tady vůbec dělá, má být doma s tím miminem a Dominikou,“ tvrdila v podcastu paní Koktová. Uvidíme, jak dlouho Dominika bude Zdeňkovy toulky noční Prahou tolerovat.

Ornella promluvila o módě a luxusu: