15. prosince 2023 09:20
Komerční sdělení , Eva Pospíšilová

Orlane: Sezona večírků, maturitních i dalších plesů je tady. Pomozte partnerce zazářit nejen perfektní róbou, ale i pomocí dokonalé kosmetiky.

Je jasné, že na parketu a ve společnosti chce být každá žena krásná. S vaší pomocí se to snadno podaří, protože víte, po jakých pomocnících sáhnout. Zasvěťte svou vyvolenou do tajů přípravků s efektivním zásahem na těch správných místech. Produktů z řady Fermeté. Díky inovativním produktům Orlane, které myslí na vše, se stane hvězdou večírků.

Partnerka chce zcela jistě vypadat mladistvě, odpočinutě a stát se také královnou plesu, proto je dobré už s předstihem věnovat pozornost kvalitě pokožky. Pokud je pleť hýčkána, podaří se vaší bohyni určitě zasáhnout celou společnost na události sezony nejen osobním šarmem, ale i dokonalým večerním make-upem, který se podle odborníků za všech okolností nanáší výrazně lépe a precizněji na zdravou pleť. Proto je vhodné sáhnout po přípravcích, které pomáhají pokožce restartovat produkci kolagenu. Pleť díky tomu vypadá mladistvě a krásně.

Pokud je vaše vyvolená v některých oblastech nespokojená, měla by mít po ruce vždy a za všech okolností korektor, který zakryje kruhy pod očima a další stopy únavy. Proč ale kruhy pod očima vznikají? Pokožka v této části obličeje je totiž extrémně tenká a citlivá, takže je třeba věnovat jí důkladnou péči, aby tomu tak nebylo, případně aby byl celý proces pomalejší. Kruhy pod očima jsou tmavá místa mezi spodním víčkem a vrchním líčkem, obecně platí, že se rozšiřují a vznikají v okamžiku, kdy má žena, ale i muž, nedostatek spánku, trpí častým nočním probouzením, případně konzumuje mnoho kofeinových nápojů, často pláče, nedodržuje pitný režim, má v jídelníčku nedostatek vitamínu A, věnuje této části obličeje nedostatečnou péči a v neposlední řadě může být na vině vzniku kruhů pod očima také genetika.

Kromě očních krémů, jejichž aplikace je nezbytná denně, je dobré změnit životní styl a jako pomocníka, který zakryje kruhy pod očima již vzniklé, je dobré používat rozjasňující korektory.

Tipy na dárek:

Fermete Thermo Active Sérum | 30 ml | 4330 Kč
Tajemství tohoto séra tkví ve využití zahřívacího efektu, který pomáhá zvednout kontury ochablé pleti. Produkce kolagenu pak obnovuje mladistvý vzhled pleti. Sérum podporuje tvorbu a stahování vláken kolagenu, modeluje jednotlivé obličejové partie a tím tvaruje kontury obličeje. A ve finále vyčistí a rozzáří pokožku. Sérum je obohaceno o turmalínový extrakt, který pleť zahřívá a tím zvyšuje produkci nového kolagenu. Další jeho složka – žitný extrakt – zvětšuje buňky produkující kolagen. Za rozjasněním a rozzářením rysů pak stojí čisticí extrakt ze zeleného čaje. Extrakt z ovsa vytváří na pokožce příjemný liftingový film, díky kterému jsou výsledky okamžitě patrné.
Použití:
V tenké vrstvě nanášejte ráno a večer pod obvyklý pleťový krém. Při aplikaci se vyhněte konturám očí a rtů.

Fermete Sérum Krk a dekolt | 50 ml | 2212 Kč
Speciálně pro péči o tuto velmi jemnou a citlivou oblast bylo vyvinuto zpevňující sérum na krk a dekolt. Je účinným pomocníkem v boji proti ochabování tkání a vyhlazuje povrch kůže. Dokáže ochránit proti volným radikálům, stimulovat buněčnou energii, ale také regeneruje, zjemňuje a hydratuje. Působí totiž až do hloubky tkáně, a to díky svému unikátnímu zahřívacímu efektu pro termální remodelaci. Struktura vaší pleti se stane hutnější a kontury obličeje zřetelně pevnější. Sérum na zpevnění krku a dekoltu obsahuje komplex Fermness® pro posílení, vypnutí a vyhlazení pleti. Čistícího efektu dosahuje pomocí zeleného čaje a kofeinu.
Použití:
V tenké vrstvě aplikujte pod krém ráno a večer. Pomalými a jemnými pohyby sérum zapracujte do pokožky. Pohyb provádějte od dekoltu a postupujte směrem nahoru k bradě.

Highlight Care Brush od značky Orlane | 2,2 ml | 1013 Kč
S touto péčí na oční kontury dosáhnete okamžitých výsledků: rozjasní vaše oči a dodá jim jiskru. Odpočatý vzhled vydrží po celý den. Dokonale zastře vrásky a zamaskuje tmavé kruhy pod očima. Rozjasňující pečující štětec na oční kontury Highlight Care Brush bezprostředně po použití odstraní kruhy pod očima i jakékoli další známky únavy. Rozzáří pleť a rozostří jemné linky a drobné nedokonalosti v okolí očí. Jsou v něm obsaženy zjemňující, drenážní a čisticí aktivní látky. S jeho pomocí docílíte dokonale mladistvého pohledu. Dodá pleti okamžitý jas a osvěží celkový vzhled.

Vybrané přípravky značky Orlane zakoupíte také na letišti v prodejnách Aelia Duty Free Shop či v síti prodejen Marionnaud a v online lékárně Dr.Max. Další partnery najdete na orlanecz.com.