14. listopadu 2023 12:30
Komerční sdělení , Eva Pospíšilová

Orlane: Elegance a emoce v jediném flakonu. Sáhněte po signifikantní vůni, která vás přesně vystihne.

Podle statistik je v open space právě výrazná vůně některé z kolegyň jedním z momentů, kdy ostatní mohou uvažovat o změně zaměstnání. Tím spíš, pokud obsahuje složky, na které jsou další lidé alergičtí. Jestli chcete vonět elegantně, zvolte si decentní vůni jako signifikantní podpis, aniž by rušila ostatní. Už máte svůj flakon Orlane?

V zimě jsou ženy, a nejen ony, podle statistik náchylné používat výraznější vůně. Jenže se může stát, že některá ze složek může být nepříjemná ostatním, se kterými sdílí kancelář, a není přesně tím, s čím chtějí mít ostatní spojenou pracovní dobu. Pokud patříte mezi dámy, které o sebe dbají, zároveň ale nechtějí vůní obtěžovat svoje okolí, máme pro vás skvělé tipy. Pořiďte si vůni, která bude vaším podpisem, ale bude svěží, lehká a se třpytivým základem, který i v zimě působí osvěžujícím dojmem. Značka Orlane nabízí ve svém portfoliu přesně vykalibrované sofistikované vůně, které pohladí smysly. Parfuméři značky jsou přesvědčeni o tom, že právě vůně je šperkem každé ženy: Rafinovaná vůně řekne více než slova, a právě proto byly vyvinuty exkluzivní vůně z těch nejkvalitnějších ingrediencí, které vyzdvihnou neodolatelnou krásu ženského těla. Hledáte vůni, která přesně definuje vaši ženskost, smyslnost a přitom není tím, co přehluší vše ostatní? V duchu motta Grace Kelly, která řekla, že krása ženy je podtržena jemnou vůní, její intenzita pak vykřičníkem, který nikdo vnímat nechce… Vyberte si z nabídky značky Orlane a vsaďte na ženskost, rafinovanost, případně jemnost. Jak je libo. Parfémové vody pro každý den i náladu. Takové stvořili parfuméři v laboratořích Orlane a na vás je vybrat si tu pravou, kterou krásně vynesete a bude vám slušet za všech okolností. Navíc jsou skvělým vánočním dárkem.

BE21 EdT | 100 ml | 2332 Kč
Ikonické produkty B21 Extraordinaire propůjčily svůj název elegantní dámské parfémované vodě BE21. Tato smyslná a provokativní orientální vůně v sobě snoubí sladkou broskev se skořicí a kardamomem. Srdce parfému je tvořeno květinovým buketem a dřeviny v základu vás přenesou do Orientu.

Složení:
Hlava:
broskev, kardamom, skořice
Srdce:
květ pistácie, ylang-ylang, iris
Základ:
kašmír, otočník, vanilka, santalové dřevo, tonka

Eau d´Orlane | 100 ml | 1664 Kč
Toaletní voda Eau d´Orlane je lehká, svěží a jiskřivá. Je ideálním způsobem pro prodloužení letní nálady. Kompozici otvírají svěží a jiskřivé tóny citrusů. Srdce je květinové s důrazem na jasmín. V základu naleznete překvapivou harmonii cedru a vetiveru.

Složení:
Hlava:
citrón, mandarinka, verbena, hořký pomeranč
Srdce:
jasmín, brambořík, rezeda
Základ:
vetiver, pačuli, cedr

Použití parfémů i parfémovaných vod: Podle potřeby nanášejte na pulzující části těla, jako jsou například krk, vnitřní strany zápěstí nebo loktů.

Vybrané přípravky značky Orlane zakoupíte také na letišti v prodejnách Aelia Duty Free Shop či v síti prodejen Marionnaud a v online lékárně Dr.Max. Další partnery najdete na orlanecz.com.