19. května 2023 14:49
Eva Pospíšilová

Orlane: Dokonale zářivá pleť během léta. Jedině se správným peelingem.

Letní měsíce přímo volají po zdravém vzhledu pokožky. Pokud vaše partnerka nechce, aby její pleť vypadala unaveně a zašedle, můžete jí pomoct a vsadit na mechanický peeling. Jen díky tomu, že pokožka celého těla nebude inhibována odumřelými buňkami, snáz do ní proniknou účinné látky z přípravků, které ráda používá. Výsledek bude oslnivý a jistě potěší i vás.

Během letních dní je odhaleno mnohem víc pokožky než během zimního období. A nikdo rozhodně nechce, aby jeho pleť vypadala zašedle, unaveně a tvořily se na ní stroupky, případně pigmentové skvrny. To vše se může velmi snadno přihodit při podcenění funkce peelingu.

Mechanický peeling je totiž tím řešením, které pokožka potřebuje. Nejen proto, že pleť zjemní, rozjasní a vyhladí, ale také proto, že se díky takto ošetřené pleti do ní dostanou všechny účinné látky z krému, který partnerka používá. Scrub je ideální aplikovat přibližně dvakrát týdně, někdy je možno i častěji, jakmile se ale vaše vyvolená nebude cítit komfortně, poraďte jí, aby vynechala aplikaci alespoň po dobu jednoho cyklu. Díky peelingu se zbaví nejen nečistot, ale také stresu, takže se vyplatí mít ho určitě na poličce v koupelně. Značka Orlane nabízí na výběr produkty pro milovnice kávy i mořského vánku. Určitě budete vědět, který z nich pro ni vybrat.

Orlane Body Tělový Peeling Coffee Slimming Scrub with Coffee 500 ml | 1268 Kč

Kávový tělový peeling perfektně vyhlazuje pokožku a zvyšuje účinky následné péče. V něm obsažená kávová zrnka zaručují ryze přírodní exfoliaci. Pomáhá odstraňovat odumřelé buňky, vylučovat přebytečné tukové buňky a zbavuje pokožku toxinů. Kofeinu vděčí za své zeštíhlující účinky a větší efektivitu další péče. Pokožka se stává hladší, jemnější a pomerančová kůže postupně ustupuje. Použití: Během sprchování se masírují problematické partie velkými krouživými pohyby a poté opláchnou.

Orlane Body Tělový Peeling Sea Salt Drainig Scrub with Sea Salt 500 ml | 1268 Kč

Odvodňující tělový peeling s mořskou solí Orlane perfektně vyhlazuje pokožku a zvyšuje účinky následné péče. Jsou v něm obsaženy ryze přírodní exfoliační částice. Podporuje povrchovou mikrocirkulaci a vyplavuje přebytečnou vodu a toxiny. Aktivně odvodňuje a odlehčuje díky osmotickému efektu soli, která zjednodušuje průnik aktivních látek do pokožky, a také díky odvodňujícímu účinku esenciálních olejů. Pravidelným používáním bude vaše pokožka hladší a jemnější. Docílíte pocitu lehkosti. Použití: Během sprchování se masirují problematické partie velkými krouživými pohyby a poté opláchnou.

Kosmetická značka Orlane je průkopníkem v péči o pleť a boji proti stárnutí. Při výrobě svých produktů se již tradičně inspiruje nejnovějšími lékařskými objevy a využívá moderní technologie.

Dekorativní kosmetika Orlane neobsahuje parabeny. Více na orlaneinstitut.cz, kde najdete i e-shop. Vybrané přípravky značky Orlane zakoupíte také na letišti v prodejnách Aelia Duty Free Shop či v síti prodejen Marionnaud a v online lékárně Dr.Max. Další partnery najdete na orlanecz.com.