16. srpna 2023 13:18

OnlyFans modelka rozdává nahé fotky. Vybírá tím peníze na pomoc požáry zasaženému Maui

Modelka se rozhodla pomoct požárům zasaženému Maui. Za finanční dary posílá lidem nahá selfíčka.

Nemusíte být zrovna kněz, abyste čas od času mohli konat dobré skutky. Koneckonců OnlyFans modelka Lavaxgrll, celým jménem Mariah Casillas, má k celoživotnímu celibátu a bohabojnému přístupu k soukromí a sexu poměrně daleko, přesto se nyní rozhodla udělat dobrou věc.

Pakliže sledujete alespoň trochu dění ve světě, asi vám neunikly tragické záběry z Maui, havajského ostrova, který před několika dny zachvátily plameny, jež v době psaní usmrtily už přes 99 lidí. Ohnivá zkáza zničila během krátké době neuvěřitelné množství kulturních odkazů, památek či historicky signifikantních míst a nejhorší na tom je, že se požáry na ostrově stále nepodařilo zcela uhasit.

Což nás přivádí zpátky k sexy modelce. Ta se totiž rozhodla čerstvě přidat ruku k dílu a založila tak charitativní sbírku, jejíž celkový výtěžek poputuje právě na pomoc lidem ze zničeného ostrova. Aby pak 22letá kráska z Honolulu motivovala lidi přispět, rozhodla se každému, kdo pošle alespoň 10 dolarů (zhruba dvě stě korun), darovat nahá selfíčka. Čím více peněz, tím více fotek.

Mariah si stanovila cíl 100 tisíc dolarů, za dva dny se jí zatím podařilo vybrat 7 tisíc, její štědrá nabídka se ale teprve nyní začíná šířit sociálními sítěmi, v následujících dnech se tak ještě může podařit ambiciózní cíl naplnit. Maui se mezitím dostává i mezinárodní pomoci a finanční příspěvky rodinám zasaženým požáry už přislíbil také prezident Joe Biden.

Další podobné články

Sdílejte článek
Štítky požáry Joe Biden modelka Honolulu OnlyFans Maui nahé fotky