7. června 2023 16:26

Od uklízení záchodů k OnlyFans. Sexy modelka nyní vydělává statisíce měsíčně

Ještě před časem si musela kvůli práci doslova ušpinit ruce a uklízet věci, na které by neměla většina z nás žaludek. Nyní si máma dvou dětí žije díky populární platformě jako královna.

Na změnu kariéry není nikdy pozdě. Důkazem budiž i Courtney Bright z amerického Texasu, která více než šest let pracovala jako uklízečka. Jednoho dne už měla však drhnutí záchodů, utírání prachu a povlékání cizích postelí dost, a tak se rozhodla pro razantní změnu. A jelikož vždy obdivovala modelky a chtěla být jako ony, rozhodla se i po třicítce vydat stejnou cestou. Na erotické platformě OnlyFans si založila profil, nahrála na něj několik svých sexy snímků a nová úspěšná kariéra byla na světě.

Jak se totiž ukázalo, byl to nápad za milion. A to prakticky doslova. Její žhavé fotky na OnlyFans totiž začaly okamžitě sklízet úspěch, a tak si mohla Courtney i její manžel Nick, který pracoval jako účetní, konečně dovolit své nudné zaměstnání opustit. Nick dříve pracoval 60 hodin týdně, nyní je coby manželčin obchodní partner i dvorní fotograf jejich pikantních snímků pán svého času. Díky prodeji pikantního obsahu půvabná maminka dvou dětí měsíčně vydělává více než 900 tisíc korun a se svou rodinou tak žije život svých snů.

Její náctileté dcery Landri a Eliza o její kontroverzní práci vědí a plně jí v jejím snu podporují. Díky obřímu výdělku pak nejen, že mohla Courtney seknout s drhnutím záchodů, ale koupit rodině vysněný dům, který má dokonce obří bazén, tobogán a také místnost na promítání filmů. Na dříve chudou uklízečku poměrně slušný kariérní skok.

Další podobné články

Sdílejte článek
Štítky OnlyFans uklízečka Courtney Bright