29. února 2024 17:42
Komerční sdělení , Eva Pospíšilová

Oční okolí nekompromisně prozradí věk. Jakými přípravky o něj pečujete vy?

Máte pocit, že vypadáte starší, unavenější a smutnější? Důvodem může být nesprávná či nekvalitní péče o oční okolí. Vyberte si z řady značky Thermes Marins de Saint Malo a omládněte jedinečnou přírodní cestou. Ty nejúčinnější látky pro vaši krásu a mladistvý vzhled pocházejí z moře.

Proč si právě oční okolí zaslouží výjimečnou péči? Protože pleť v této oblasti je velmi jemná, je denně namáhána při situacích, kdy mhouříte oči. Navíc gravitace v této oblasti funguje rychleji než u jiných částí těla a je fakt, že právě oblast očního okolí nekompromisně, každou jedinou vráskou ukazuje věk. A může také roky přidávat. Na druhou stranu, při správné péči, kdy vaše oči vypadají odpočatě, mohou působit mladistvě a tak i celý váš vzhled.

Základem perfektní péče je pravidelné každodenní čištění daných partií. Dokonale odstraňujte make-up, vybírejte si jemné přípravky a vždy je aplikujte jemnými, krouživými pohyby, nikoliv prudkými tahy a silou. Denně provádějte masáž citlivého očního okolí, která může vést k rozpohybování lymfy a úlevě při otocích spodních víček. Masáž vede také k tomu, že se sníží viditelnost tmavých kruhů pod očima. Ideální po masáži je aplikovat chladivou masku s koncentrovanými ingrediencemi, které tuto oblast vyživí. Oční sérum, které je aplikováno na závěr, pod oční krém, je už jen dodatkem k základní péči, kterou je rozhodně péče o oblasti, kde se vrásky tvoří tím nejjemnějším způsobem. Sečteno a podtrženo, v jemnosti je základ. Pleť se vám pak odmění mladistvým vzhledem bez povislých víček, lymfatických otoků v oblasti dolního víčka a dalších projevů stárnutí a únavy.

Zamilujte se do jedinečné vůně i nepřehlédnutelné účinnosti každého z přípravků.

Tipy, které musíte vyzkoušet:

SÉRUM HYDRA-GOLD SE ŽLUTOHNĚDÝMI ŘASAMI A S KYSELINOU HYALURONOVOU | 1240 Kč | 30 ml – 1,70 fl. oz | Hydratace pro vaši pleť!

Mimořádně osvěžující sérum okamžitě hydratuje a zklidňuje pokožku díky svému komplexu Hydra-Gold, obohacenému o žlutohnědé řasy a kyselinu hyaluronovou. Pokožka získá zpět svou pružnost a jemnost.

MASKA POD OČI 349 Kč | 1 pár

Díky patentované účinné látce Actiflow® redukuje otoky, tmavé kruhy a dlouhodobě hydratuje pleť.

KRÉM OXYMARINE 1625 Kč | 50 ml – 1,70 fl. oz

Krém, který přináší skutečné mořské okysličení, je vaším každodenním spojencem. Hydratuje a chrání pleť před nepříznivými vlivy, čímž zachovává její krásu. Obsahuje aktivní složku proti znečištění, jež vytváří na povrchu pokožky film a působí jako štít proti znečišťujícím látkám z okolního prostředí. Vaše pleť může dýchat, je hydratovaná, vyhlazená a zářivá!

Více na cosmetics-thermesmarins.cz