22. srpna 2023 12:08

Na titulní straně zářijového Playboye pózuje americká pin-up ikona Sabina Kelley

Právě vychází zářijový Playboy, na jehož titulní straně pózuje Sabina Kelley. Sabina Kelley je americká pin-up modelka, módní ikona a herečka. Působila jako porotkyně v reality show Best Ink. Narodila se v Kalifornii a v současné době žije a vystupuje v Las Vegas. Byla první potetovanou showgirl vystupující v casinech na Las Vegas Strip.

Sabina Kelley pro Playboy nafotila smyslné a zároveň provokující snímky. Odhodila stud a pochlubila se ladnou postavou. „Když jsem obdržela nabídku fotit pro Playboy, byla jsem nadšená. Je to velká prestiž stát se cover star,“ řekla Sabina a dodává: V den focení jsem byla nervózní. Je velká zodpovědnost stát se modelkou pro legendární časopis Playboy. Avšak skvělý tým vytvořil příjemnou atmosféru. Výsledek rozhodně stojí za to!“

Pod taktovkou renomované fotografky Veroniky Marx vznikly rafinované sexy snímky s podtitulem „Pin-up ikona z Las Vegas“. Pictorial vznikl v prostorech luxusního butikového hotelu Stone Court House v samotném srdci Kentu ve Velké Británii. Zářijové vydání dále nabízí rozhovor s Romanem Holým a na 20 otázek odpovídá fotografka Lenka Hatašová. Playboy, to jsou krásné ženy a chytré články. Zářijové číslo Playboye je v prodeji od 17. srpna 2023.

Další podobné články

Sdílejte článek
Štítky modelka Playboy titulní strana Sabina Kelley