23. června 2023 17:36

Modelka má tetování na 99 % těla. Lidé ji kvůli vzhledu šikanují

Zatímco mnohé modelky na sebe upozorňují svým poprsím či ideálními mírami, tato Australanka tasí na sociálních sítích jiné zbraně. I přes jistou kontroverzi jí tato taktika vychází.

Známé influencerce a modelce z Austrálie Amber Luke se přezdívá „Dračí dívka“ – a není divu. Na ulici ji rozhodně nepřehlédnete. Je totiž známá svou láskou k tetování, modifikacím a piercingům, což je na ní hned na první pohled vidět. Její extrémní vzhled jí ale dělá mnohdy značné problémy.

V rozhovoru pro australskou rozhlasovou stanici se Amber nechala slyšet, že ji lidé na veřejnosti často šikanují. Má tak sice ideální postavu a proporce modelky, kvůli svému výstřednímu vzhledu má problém najít si normální práci. „Jsem hodně potetovaná, ale nikomu jsem během tohoto procesu neublížila,“ nechápe modelka všechny nenávistné komentáře, které dostává.

Nejpotetovanější žena

Amber má na svém těle podle svých slov 600 kérek. Sama o sobě tvrdí, že má potetovaných 99 % těla a je nejpotetovanější ženou v Austrálii. A nejspíš nejen tam. Občas jde ovšem se svými extrémy opravdu za hranu a bohužel riskuje i vlastní zdraví. Nechala si totiž např. potetovat i oční bulvy, což ji dokonce stálo třítýdenní slepotu. I přesto ale ani jedné úpravy na svém těle ale nelituje. „Miluju samu sebe a to, jak vypadám. Odlišuje mě to od ostatních, a to jsem si vždycky přála,“ nechala se slyšet modelka.

Šikanu na konkurzech a na ulici si tak kompenzuje na platformě, kde si její extravagance našla své místo – ano, na OnlyFans. Zde se jí podle všeho velmi daří. Velmi aktivní je však i na Instagramu, kde se nebojí dát své potetované tělo na odiv. Když však člověk odhlédne od kérek, které nejsou pro každého, ráda se chlubí i svým výstavním zadečkem a parádní postavou, pro kterou by nejedna nepotetovaná holka zabíjela. Krása má holt mnoho podob.

Další podobné články