13. února 2024 22:10
Petr Bošnakov

Miss Miranda: „Splnil se mi sen“

Únorová Playmate je velmi zajímavá a samozřejmě atraktivní dáma. Pro nelehkou kariéru burlesky se rozhodla v sedmnácti letech, studovala na prestižní Chelsea College of Art v Londýně. Poté, co dobyla britskou metropoli, pojala rozhodnutí pokusit se o totéž v USA, proto přesídlila do Los Angeles. Ve městě andělů se stala ikonou branže, následovaly další cesty po světě.

Playboy: Jak jste se dostala k focení pro české vydání Playboye?
Miss Miranda: Docela jednoduše, oslovila mě fotografka a kamarádka Veronika Marx, se kterou jsem už měla tu čest fotit několikrát během svých návštěv Velké Británie. Patří jednoznačně mezi mé oblíbené fotografky.

Playboy: První reakce na nabídku? Vzala jste si čas na rozmyšlenou, nebo jste do toho šla okamžitě?
Miss Miranda: Už předtím jsem spolupracovala s Playboyem v USA. Takže když přišla Veronika s tím, že by měl o spolupráci zájem český Playboy, nebylo co řešit a zvažovat. Hned jsme se s Veronikou a jejím týmem pustili do práce. Měla jsem do té doby nějaké zkušenosti s focením pro pánské časopisy, nicméně nabídky z Playboye se neodmítají. Zvlášť když vás osloví taková profesionálka jako Veronika Marx. Fotila mě už předtím na burleskní portréty a pokaždé s ní velmi ráda spolupracuji.

Playboy: Poskytuje vám větší prostor pro tvůrčí seberealizaci objektiv, nebo scéna?
Miss Miranda: Záleží na konkrétním projektu. Někdy preferuji úplnou kontrolu nad vším, jindy ráda spolupracuji a nechám se řídit. Miluji obojí.

Playboy: V jaké atmosféře se fotilo?
Miss Miranda: V super zábavné a uvolněné. Bylo úžasné fotit na tak krásném místě, které vlastní moje kamarádka, návrhářka korzetů Sian Hoffman. A k tomu ty úžasné outfity.

Playboy: Největší zážitek spojený s pictorialem?
Miss Miranda: Možnost vystupovat v Praze v rámci Playboy Secret Lounge – Special Edition ve fantastickém prostoru baru Boccaccio. Předcházel tomu křest únorového Playboye s mojí obálkou.

Playboy: Jak jste reagovala na konečný výsledek?
Miss Miranda: S finálním výběrem fotek jsem byla maximálně spokojená. Nicméně vidět vlastní cover na stáncích pro mě bylo velmi vzrušující. Ještě nikdy jsem neměla centerfold, který jsem si hned nalistovala. Přestože mám s focením zkušenosti, dostavil se zatím nepoznaný pocit.

Playboy: Reakce vašeho okolí?
Miss Miranda: Rodina a přátelé jsou nadšeni. Splnil se mi sen.