12. května 2023 08:27
Komerční sdělení

Men Rock Dárkový set na holení - Sicilská limetka

Představujeme Vám Men Rock Dárkový set na holení - Sicilská limetka.

Vše, co je potřeba ke stylovému holení! Perfektní dárek pro každého muže, který rád věnuje svému vzhledu mimořádnou pozornost. Vytvořeno pro dosažení profesionálního zážitku jako z holičství v každé koupelně. Krém na holení se sicilskou limetkou (100 ml) Nezbytná součást zážitku z mokrého holení. Při použití se štětkou je tento krém na holení nezbytný pro dosažení hladkého povrchu. Při důkladném oholení si poradí i s tvrdým strništěm. S vůní přírodní sicilské limetky připomínající tradiční londýnské holičství. Štětka na holení, veganská štětka na holení se syntetickými štětinami mísí horkou vodu a krém na holení do překvapivě husté pěny a umožňuje tak mnohem pohodlnější oholení.

Pomáhá odstraňovat nežádoucí odumřelou kůži a předcházet škrábancům, pořezání nebo podráždění při holení. Stojánek na holící štětku. Každá štětka si zaslouží svůj trůn!

Tento odkládací stojánek drží štětku na místě při sušení a zajišťuje, že zůstane ve skvělém stavu. Je hygienický i praktický a jeho průhledný, kompaktní design je dokonalým doplňkem každé koupelny.

Vice produktů od společnosti Men Rock London naleznete na našem webu www.lemode.net