19. července 2023 16:17

Megan Fox ukázala prsa na neuvěřitelných intimních fotkách. Slavná herečka nikdy nebyla víc sexy

Božské křivky nasnímané s neuvěřitelnou dávkou intimity v kombinaci s panenskou přírodou. Megan Fox novými fotkami na Instagramu rozbila internet.

Aniž bychom se chtěli hrabat v něčím soukromí, pakliže jsou spekulace o vztahu Megan Fox a rappera Machine Gun Kellyho pravdivé a hudebník slavnou herečku skutečně podvedl, je podle našeho skromného názoru blázen. Nebo alespoň takové stanovisko jsme zastávali předtím, než Fox tento týden na Instagram sdílela novou sadu intimních fotografií z přírody, na kterých se odvážně odhaluje a ukazuje, co přesně rapper svým údajným záletem riskoval. Nyní bychom pro jeho činy museli hledat podstatně silnější slova.

Ať už je to každopádně jakkoli, Fox opět potvrdila, že navzdory méně hvězdné kariéře, než jakou mohla mít nebýt pár kontroverzních výroků na adresu Michaela Baye před premiérou druhých Transformers, nemá v současném Hollywoodu co se týče sex-appealu příliš velkou konkurenci. Spíš ale nemá žádnou konkurenci.

Nové fotky každopádně přicházejí krátce poté, co herečka stoupla v očích fanoušků díky účasti ve virální kampani na videoherní hit léta Diablo IV. V té promlouvala do kamery k jednotlivým hráčům (převážně slavným streamerům), aby komentovala jejich herní skony. Už brzy se pak navíc vrátí do kin s novým dílem série Postradatelní, kde tentokrát ztvární jednu z hlavních postav po boku Jasona Stathama. Ať už se tedy v jejím osobním životě děje cokoli, minimálně v tom pracovním se božské Megan daří.

Další podobné články