Marie Langerová: „Neváhala jsem ani vteřinu a udělala jsem moc dobře!“

17. ledna 2023 17:32

Prokazatelně světově proslulý pražský zábavní klub pro dospělé Hot Peppers je mimo jiné doslova líhní playmate. Po Kristýně a Simoně „okupuje“ obálku sličná barmanka Marie a tradičně je na co se dívat.

Playboy: Pokud je mi známo, přes televizní zkušenost s předváděním stavebních šatů se jednalo o vaše první velké focení, a to hned pro Playboy. Připravovala jste se nějak, nebo jste se rozhodla, že do toho půjdete po hlavě?
Marie: Původně mi byl termín focení sdělen s velkým předstihem, takže proběhla lehká změna jídelníčku. Nicméně po domluvě se termín posunul skoro o měsíc a z mé plánované diety nakonec sešlo díky mléčné čokoládě. Další přípravy neproběhly.

Playboy: Jste typem emotivního člověka, který sází na instinkt, nebo pečlivě zvažujete pro a proti?
Marie: Jak kdy. V tomto případě jsem moc času na seznam pro a proti neměla, a přestože se nerada rozhoduji v časovém presu, nezaváhala jsem ani na vteřinu. A myslím, že jsem udělala dobře.

Playboy: Připouštěla jste si vůbec nějaký důvod proti?
Marie: Nepřipouštěla a nepředpokládám, že bych někdy zpětně nějaký důvod objevila.

Playboy: Měla jste ambice konzultovat s producentem pictorialů Jánem Bulkou dramaturgii, nebo jste si řekla, že jste v nejlepších možných rukách a svěříte to profesionálům?
Marie: Jánovi jsem důvěřovala od samého začátku, znám jeho práci a výsledky. Od volby konceptu, výběru týmů i lokací jsem byla maximálně spokojená. Pracovat s profesionálem, který ví, co chce a jak toho dosáhnout, je zážitek a zároveň poučné.

Playboy: Je s focením spojen nějaký příběh, na který hned tak nezapomenete?
Marie: Celé focení představuje jeden nezapomenutelný zážitek. Sešla se perfektní společnost, a přestože byla pracovní návštěva Kypru velmi náročná, všichni jsme si to přes značné pracovní vytížení užili a ještě se tomu nasmáli. Platí to i pro focení při západu slunce v ledové vodě, které bylo ještě náročnější než volant na pravé straně, se kterým jsme od začátku všichni bojovali.

Playboy: Prozradíte recept na to, jak si udržujete dokonalou postavu?
Marie: V tom případě by spousta trenérů a výživových poradců přišla o práci. Zatím se spoléhám na genetiku.

Playboy: První dojem z pictorialu?
Marie: Věděla jsem, že pracuji s profesionálním týmem a tomu bude odpovídat výsledek, který ovšem nakonec stejně předčil i ta nejsmělejší očekávání. Dokonalá odměna za nejrůznější komplikace, dřinu. Dopadlo to nejlíp, jak to dopadnout mohlo.

Playboy: Jaké jsou první reakce ze strany okolí?
Marie: Celý projekt jsem držela do poslední chvíle v utajení, takže reakce se teprve dostaví. Každopádně, případné reakce hodlám využít k zamyšlení se nad tím, kteří lidé mají v mém životě zůstat a bez kterých se klidně a ráda obejdu.

Playboy: Platí v případě focení pro Playboy, že v nejlepším se má skončit, nebo se jedná o začátek?
Marie: Doufám, že jsem teprve na začátku. A pro pokračování hodlám udělat všechno.