8. června 2018 11:07

UPC MAX kino letos potřetí

Svůj mezi své! I tak lze charakterizovat spojení filmového kanálu Prima MAX, Rádia Kiss, multikina CineStar Černý Most a kabelové televize UPC Česká republika. Výsledkem společné iniciativy je už třetí letní UPC MAX kino na střeše obchodního centra Černý Most.

V netradičním, ale zároveň velmi atraktivním prostředí se tak budou od 21. června po dobu deseti čtvrtečních večerů promítat ve spolupráci s Českou filmovou a televizní akademií filmy nominované na cenu Český lev 2017. Kromě osobité atmosféry letního kina se mohou diváci, pro které je vstup zdarma, těšit také na známé tváře televize Prima. Celou akci pořádá „primácká“ agentura Solootions.

Špičkový event, nezpochybnitelná kvalita

Jak bylo řečeno, letní UPC MAX kino zahájí program filmové přehlídky ve čtvrtek 21. června snímkem Bohdana Slámy Bába z ledu, který má na svém kontě hned šest Českých lvů. Kromě excelentních výkonů Zuzany Kronerové a Pavla Nového se budou moci diváci těšit rovněž na tváře TV Prima, přičemž jména, která letošní ročník filmového minifestivalu ve 21 hodin zahájí, zatím zůstávají utajena.

Podle ředitele pro značku a komunikaci UPC Karla Smrže se UPC MAX kino profiluje jako kvalitní event, který každým rokem přináší divákům to nejlepší z domácí tvorby.

Diváci rozhodnou o MAX ceně

Přestože je kvalita všech snímku nezpochybnitelná, dostane se i na hlas diváků. Ti dostanou prostor k hlasování, nejúspěšnější film získá MAX cenu. Hlasování bude probíhat po celou dobu konání akce na webových stránkách Prima MAX.

A z čeho budou moci diváci vybírat? Seznam filmů nabízí opravdu prima kvalitu: Bába z ledu (21. 6.), Křižáček (28. 6.), Nechte zpívat Mišíka (5. 7.), Zahradnictví: Rodinný přítel (12. 7.), Zahradnictví: Dezertér (19. 7.), Lajka (26. 7.), Milada (2. 8.), Kvarteto (9. 8.), Špína (16. 8.), Po strništi bos (23. 8.).