21. května 2020 11:40

Mostecký Autokoncert je téměř vyprodaný! O půlnoci Leoše Mareše vystřídá pravé automobilové kino

Už jen pár posledních vstupenek zbývá v prodeji na páteční první Autokoncert na severu Čech. Na ohromném pódiu v prostorách mosteckého autodromu vystoupí Leoš Mareš se svou DJ live show. Pořadatelé navíc přichystali pro obyvatele Mostecka překvapení. Přesně o páteční půlnoci se hudební stage promění v autokino. Promítat se bude legendární automobilový příběh Le Mans '66. Vstupenky na Autokoncerty i Autokino jsou stále v prodeji.

Autokoncert v Mostě startuje ve 20:00 hodin, o půl šesté se otevírají brány autodromu a návštěvníci již mohou začít dle pokynů pořadatelů parkovat svá vozidla před hlavním pódiem. Ihned po skončení koncertu se přestaví areál na autokino a jeho diváci si budou moct z aut užít film hned na dvou led obrazovkách. Úvodní titulky filmu uvidí návštěvníci přesně o půlnoci. „Autokina měla v Ústí tak velký úspěch, že jsme se je rozhodli přestěhovat i do Mostu. A kde jinde si užít cenami ověnčený snímek z prostředí závodního okruhu, než právě na mosteckém autodromu? Je to nabídka pro návštěvníky Autokoncertu, kterým se ještě nebude chtít domů, tak i pro ty, kteří chtějí dorazit prostě jen na dobrý film,“ popisuje nápad pořadatel Autokoncertů a Autokin Luboš Machoň, ředitel agentury Dream Pro.

Obě části pátečního večera budou probíhat za přísných bezpečnostních opatření. Vše je konzultováno s krajskou hygienickou stanicí. Při hudební show i v novodobém kině se nesmí vystupovat z aut, budou dodržovány rozestupy mezi vozy a speciální systém je připraven i pro prodej baleného občerstvení či toalet. Autokoncertem navíc podpoří pořadatelé zdravotníky a záchranáře Ústeckého kraje.

Posledních několik vstupenek na Autokoncert Leoše Mareše DJ Live show je v prodeji na webu www.autokoncerty.cz a v síti Ticketportal. Milovníci filmu Le Mans '66 koupí lístky na www.autokino-usti.cz.