18. března 2019 10:42

Kapela snů Jenny Joey Jensiblack

Přestože k bicím jaksi automaticky přiřazujeme muže, existují zdatné výjimky potvrzující pravidlo. Ostatně, v TOP 100 nejlepších bubeníků všech dob magazínu Rolling Stone figurují hned tři hráčky na bicí nástroje – Meg White, Janet Weiss a Sheila E. A což teprve, až si kolegové z Rolling Stone poslechnou Toxic People a jejich novou akvizici, dvacetiletou sexy bubenici Jenny Čermákovou, mezi fanoušky hodně tvrdého rocku známou jako Jenny Joey Jensiblack.

Kytara: Jacky Vincent

Vzhledem k tomu, že miluji technická sóla na kytaru, nebylo co řešit. Jacky Vincent, který ještě před časem hrál v kapele Falling in Reverse, je, co se sweepu a tappingu týče, úplný blázen. Mám ráda jeho styl hraní, občas si pouštím jeho sóla na YouTube a pokaždé mi naskakuje husí kůže!

Baskytara: Fieldy

Rytmickou sekci by mi doplňoval Reginald Arvizu známý pod jménem Fieldy z mémoc oblíbené kapely Korn. Jeho basa je bezkonkurenční, určuje sound celé kapely. Ostatně, basa je k tomu předurčena. Když někdo vznese dotaz, k čemu basa v kapele vůbec je, netuším, jestli se mám smát, nebo brečet. Za mě je to jasný! Není spodek, nehraje to! Hotovo!

Zpěv: Corey Taylor

Zatímco v případě kytaristy a basisty jsem měla okamžitě jasno, s postem zpěváka mám krapet problém. Favoritů je totiž docela dost. Koho vybrat? Nakonec bych do své kapely asi vzala Coreye Taylora z kapely Slipknot. Má zajímavou barvu hlasu, se kterým si dělá, co chce. Navíc skvěle zvládá roli frontmana, dokáže vytočit fanoušky do šílených otáček. Možná by mě zastínil, ale v tomto případě bych s tím neměla problém.

Bubeník č. 2: Aaron Kitcher

Není nic strašnějšího než zklamané publikum. Proto bych v případě vyprodaného koncertu a vlastní náhlé indispozice zavolala Aarona Kitchera z kapely Infant Annihilator. Další magor, jehož styl hraní nemá žádné hranice. Snad jako kdyby přiletěl odněkud z vesmíru. Neměl by to sice snadné, ale věřím, že by mě dokázal plnohodnotně nahradit.