9. června 2024 09:14

Král je jen jeden! Karlov Vémola nedal Attilovi šanci

Rozhovor po vítězství Karlose Vémoly

Lvi se ještě jednou pořádně nažrali! Karlos Vémola zvládl tolik očekávanou odvetu a uškrtil slovenského zápasníka ve druhém kole. Králem Oktagonu je Vémola, ale ani Attila Végh nemusí být smutný, přišel si na pořádné peníze. Spekuluje se, že oba borci dostali cca 5 milionů korun.

Karlos Vémola ovládl Eden a je králem organizace Oktagon v kategorii do 93 kilogramů. Terminátor předvedl sebevědomé představení, na svého slovenského soupeře byl dobře připraven. Naopak průběh zápasu ukázal, že síly došly Attilovi.

Už první kolo naznačilo, že karty jsou nyní rozdány jinak. Vémola do zápasu nastoupil úplně jinak, než když s Attilou před pěti lety prohrál. Nyní byl český bijec aktivní, snažil se o agresivní styl od první vteřiny, Végh zase jeho výpady dokázal pokrývat, vrátil se i z nepříjemné situace na zemi. Fyzicky náročné první kolo vzalo síly oběma borcům, ale lepší byl český bojovník.

Ve druhém kole měl Vémola opravdu rychlý nástup, dostal Slováka na zem a nasadil mu arm triangle. Végh poměrně rychle odklepal, v tu chvíli publikum explodovalo, lev si došel pro další kořist.

Vrací se Makhmud Muradov

Organizace Oktagon může být s průběhem celého večera spokojena. Na fotbalový stadion do Edenu si našlo cestu asi 27 tisíc lidí. Promotér Ondřej Novotný také oznámil návrat Makhmuda Muradova pod křídla Oktagonu. Uzbecký zápasník se vrací po ukončení angažmá v UFC. Sám Ondřej Novotný pak v osobním vzkaze poděkoval manželce Renatě Langmannové a oznámil, že jeho rodina se rozroste.

Sdílejte článek
Štítky Karlos Vémola Oktagon MMA Machmud Muradov Ondřej Novotný Attila Végh Renata Langmannová Ultimate Fighting Championship