5. června 2023 15:04

K této sexy zubařce se žádný chlap nebojí chodit. Půvabná doktorka je i vyhledávanou modelkou

Zatímco mnozí lidé se zubařům vyhýbají, jak nejdéle to jde, tato kráska o pacienty jistě nemá nouzi. A svůj půvab rozhodně neskrývá jen za zubařským křeslem.

Povinnost, kterou co nejdéle odkládá asi většina z nás a pro mnohé je takřka noční můrou – návštěva zubaře. I pořádný chlap se dokáže vyděsit, jakmile si představí nesnesitelný zvuk vrtačky či ten nepěkný pocit, kdy mu doktor hledá v puse kazy a následně se rozhodne přistoupit k onomu vrtání. Takové situace dokáží rozhodit i největšího chlapáka. Nikdo nechodí k zubaři rád a kdo říká, že jo, ten prostě kecá. Nebo jezdí do zubařské ordinace až do dalekého Tokia.

Právě zde totiž ordinuje 26letá kráska Manaka Nishihara, kterou si její pacienti nemohou vynachválit. Důvod její obliby pak nemusíme hledat příliš dlouho. Mladá Japonka je totiž nejen šikovnou zubařkou, ale také vyhledávanou modelkou, snažící se herečkou a úspěšnou influencerkou. Svou neskutečnou krásu a sexy křivky dává Manaka ráda na odiv, její internetová popularita díky tomu prudce stoupá a na Instagramu má momentálně přes 200 tisíc sledujících. A není se co divit.

Bylo by ovšem povrchní tvrdit, že je Manaka populární jen díky své kráse a vyzývavým fotkám. Lidé si jí samozřejmě chválí také za lékařskou praxi, kvitují její sympatický a vlídný přístup k pacientům či vystupování na sociálních sítích. Zde se mimo jiné věnuje také videím na téma dentální hygieny. Tahle sexbomba zkrátka nebude mít o pacienty i modelingové nabídky ještě dlouho nouzi a kdyby se ve světě konala soutěž o nejvíce sexy zubařku, asi bychom tu měli velkou kandidátku na výhru.

Sdílejte článek
Štítky Instagram sexy fotky zubařka Manaka Nishihara