28. června 2023 11:56
Petr Bošnakov

Hvězdy Playboye čeká žhavé léto. Co má v plánu Denisa Nesvačilová či sexy Sharlota?

Jak pravil svého času cyklista, fotbalista, dramatik, režisér a především herec Vlasta Burian, ve škole života není prázdnin, svátků ani nedělí. Jak vidno, kvarteto dam, které v nedávné minulosti oslovily svým půvabem a šarmem čtenáře Playboye a školou života procházejí na jedničku, má o nastávajících dvou měsících jasno a dojde i na volno.

Denisa: Léto v pracovním módu

Rusovlasá herečka byla hvězdou červnového Playboye, když, jak sama přiznala, dostala nabídku, která se neodmítá. Realizace úspěšného pictorialu probíhala v oblíbeném Londýně, do anglické metropole Denisu vzhledem k časové vytíženosti dopravilo privátní letadlo.

Prázdniny se pro v poslední době velmi obsazovanou personu ponesou v pracovním módu, bude totiž natáčet v Česku a na Slovensku hned dva seriály, o kterých se ovšem nesmí hovořit. „Léto v mém případě nebude odpočinek, ale práce, takže se prakticky neodlišuje od zbytku roku. Snad se mi podaří dostat se k moři, vypadá to na Jordánsko. Na dovolenou si budu brát texty. Zároveň si ale umím najít den, kdy odsunu práci na vedlejší kolej a budu si jen užívat,“ potvrdila.

Olga: Lounová v Lounech

První a zatím poslední česká zpěvačka, která výrazně zabodovala v prestižní americké hitparádě Billboard, prolomila loni v říjnu tabu, když se v hodně pokročilém stadiu gravidity objevila na obálce listopadového Playboye. Další měsíc pak přivedla na svět dceru Arianne. „Mám sice stálý spánkový deficit, ale jinak všechno za jedna,“ odpověděla Olga Lounová na dotaz, jakou známkou by ocenila končící školní rok. „Často si vzpomínám na mamku, že se jí na stará kolena nechce spát déle než do šesti sedmi hodin. Docela jí závidím. Jinak pořád kojím a baví mě to, protože je to nejkrásnější možné spojení mámy s dcerou. V případě potřeby kojím v klidu na veřejnosti, považuji to za nejpřirozenější věc.“

Prázdnin si moc neužije, jak sama říká, má to nabité, koncertuje a bude koncertovat moc, moc a moc. „Pracovní prázdniny, které se nesou ve znamení venkovních akcí a festivalů, mě baví, i když vzhledem k dcerušce to nebude tak intenzivní jako v předchozích letech. Moc se těším na Sázavafest, který miluji, na Karlštejně se poprvé zúčastním akce Královny popu. A jako Lounová se nemůžu dočkat krásné akce v Lounech…“

Kromě toho bude Olga myslet na blízkou pracovní budoucnost. Ačkoli poslední album Memento mori vydala před půl rokem, na konci roku plánuje další. A pomalu se chystá na koncert O2 Universum, který bude příští rok její životní. Jak však dodává, pevně doufá, že časem přijde ještě životnější…

Karolína: Vydala singl a je single

Známá fitness trenérka a historicky první kondiční trenérka mužského hokejového celku Carolina Thunderbirds, která v USA své svěřence dokonce v několika zápasech koučovala, byla dokonce na dvou obálkách Playboye. Poprvé v roce 2020, kdy se stala perlou zářijového vydání, podruhé se po boku Playmate Kristýny Táborské popasovala v lomu zdatně s vrtnou soupravou, nezpochybnitelným důkazem čehož byl říjnový pictorial. „Docela jsem se v poslední době činila, kromě trénování jsem se po deseti letech vrátila prostřednictvím singlu na hudební scénu,“ prozradila s tím, že se bude jednat o klasický popík, jedním ze zdrojů inspirace je George Michael. V této spojitosti se při pohledu na Karolínu bezesporu vybaví jeden z největších hitů zpěváka s názvem I Want Your Sex.

Na začátku prvního prázdninového měsíce letí Karolína do španělské Marbelly, na jeho konci se pak v Neapoli potká s kamarádkou z doby působení v USA. „Jinak, v Ostravě je hodně festivalů, které hodlám navštívit a budu si užívat, že jsem po devíti letech single,“ dodala.

Sharlota: Zahodí telefon a bude mimo

Princezna českého rapu se představila čtenářům Playboye v prosincovém čísle 2021, za sebou měla v té době vydání úspěšného alba Sextape a zahrála si striptérku ve filmu Ubal a zmiz.

Na prázdniny se Sharlota těší, vzhledem k deseti letům fungování za hranou vyslalo tělo jasný vzkaz. „Musím se naučit rozkládat energii líp než dosud. Jsem v tomto ohledu pokorná a snažím se být k sobě ohleduplnější. Zatím sice stoprocentně veškerá dobrá předsevzetí nedodržuji a podle potřeby si je přizpůsobuji k obrazu svému, ale umím se poučit z chyb,“ konstatovala.

„Léto by nemělo být z pracovního hlediska tak náročné jako v blízké minulosti,“ pravila Sharlota s tím, že o víkendech bude pracovat, během týdne se ale bude věnovat aktivitám, na které nebylo v průběhu roku dost času. „Chci si najít čas na přátele, chystáme se na vodu a všechno si hodlám užít. Jsem naštěstí člověk, který umí relaxovat, zahodit telefon a být pár dnů úplně mimo.“

Další podobné články