Květnovou obálku opanovala kráska z Hot Peppers Salome s uhrančivým pohledem. Květen je jarní měsíc, na který se těší snad všichni milovníci rychlých kol a vůně benzinu, proto je i květnové vydání zaměřené na motorismus. Důkazem je například rozhovor s dvojnásobným vítězem nejtěžší ralley na světě Martinem Macíkem. Playboy vzpomíná na jednoho z nejlepších (ne-li nejlepšího) pilota forrmule 1 Ayrtona Sennu. A v neposlení řadě jsme vzdali hold bratrům Janu a Kájovi Saudkovým, kteří se právě v květnu před devadesáti lety narodili. Hezké čtení a spoustu ujetých kilometrů bez jakéhokoliv karambolu...
Zdeněk Pohlreich na houby chodí rád.
Zdroj: Herminapress
Hřiby smrkové jsou populární.
Zdroj: ČTK/ Profimedia.cz
Krásný smrkový hřib.
Zdroj: ČTK / Ruml Miloš
Zdeněk Pohlreich.
Zdroj: FTV Prima
Zdeněk Pohlreich.
Zdroj: Hermina Press
Zdeněk Pohlreich.
Zdroj: Teki Shine/FTV Prima
Hřib dubový je také skvělá houba.
Zdroj: istock.com
Hřiby má rád každý.
Zdroj: istock.com
Zdeněk Pohlreich na houby chodí rád.
Zdroj: Herminapress
Hřiby smrkové jsou populární.
Zdroj: ČTK/ Profimedia.cz
Krásný smrkový hřib.
Zdroj: ČTK / Ruml Miloš
Zdeněk Pohlreich.
Zdroj: FTV Prima
Zdeněk Pohlreich.
Zdroj: Hermina Press
Zdeněk Pohlreich.
Zdroj: Teki Shine/FTV Prima
Hřib dubový je také skvělá houba.
Zdroj: istock.com
Hřiby má rád každý.
Zdroj: istock.com
Houbařská sezóna je v plném proudu a rád do lesa zajde také kulinářský mág Zdeněk Pohlreich (67). Tomu se vůbec nelíbí, že by sběr hub měl být regulován. Takové nápady ostře a rychle odsoudil. Kuchařský fenomén odpověděl na pět rychlých otázek a pak zase utíkal do lesa či do kuchyně.
Zdeňku, jak tak na vás koukám, vy určitě na houby chodíte, že?
Jasný, moc rád! Brouzdat se lesem je krásná věc a když houby rostou, tak je to radost navíc.
Kterou houbu máte nejraději z hlediska gastronomického?
Já mám nejradši pravé hříbky. Baví mě jejich vůně, chuť i relativní dostupnost. Ale hříbky to nekončí, mám rád také ryzce a lanýže. Vaření s houbami je krásná část sezóny.