Toto vydání se nese v duchu výběru toho nejlepšího, co Playboy znamenal. Teď víme, že to není tečka, ale spíš čárka, berte tedy toto letní dvojčíslo jako takové předčasné bilancování – ostatně, příští rok oslaví český Playboy krásných pětatřicet let.
Zdeněk Pohlreich na houby chodí rád.
Zdroj: Herminapress
Hřiby smrkové jsou populární.
Zdroj: ČTK/ Profimedia.cz
Krásný smrkový hřib.
Zdroj: ČTK / Ruml Miloš
Zdeněk Pohlreich.
Zdroj: FTV Prima
Zdeněk Pohlreich.
Zdroj: Hermina Press
Zdeněk Pohlreich.
Zdroj: Teki Shine/FTV Prima
Hřib dubový je také skvělá houba.
Zdroj: istock.com
Hřiby má rád každý.
Zdroj: istock.com
Zdeněk Pohlreich na houby chodí rád.
Zdroj: Herminapress
Hřiby smrkové jsou populární.
Zdroj: ČTK/ Profimedia.cz
Krásný smrkový hřib.
Zdroj: ČTK / Ruml Miloš
Zdeněk Pohlreich.
Zdroj: FTV Prima
Zdeněk Pohlreich.
Zdroj: Hermina Press
Zdeněk Pohlreich.
Zdroj: Teki Shine/FTV Prima
Hřib dubový je také skvělá houba.
Zdroj: istock.com
Hřiby má rád každý.
Zdroj: istock.com
Houbařská sezóna je v plném proudu a rád do lesa zajde také kulinářský mág Zdeněk Pohlreich (67). Tomu se vůbec nelíbí, že by sběr hub měl být regulován. Takové nápady ostře a rychle odsoudil. Kuchařský fenomén odpověděl na pět rychlých otázek a pak zase utíkal do lesa či do kuchyně.
Zdeňku, jak tak na vás koukám, vy určitě na houby chodíte, že?
Jasný, moc rád! Brouzdat se lesem je krásná věc a když houby rostou, tak je to radost navíc.
Kterou houbu máte nejraději z hlediska gastronomického?
Já mám nejradši pravé hříbky. Baví mě jejich vůně, chuť i relativní dostupnost. Ale hříbky to nekončí, mám rád také ryzce a lanýže. Vaření s houbami je krásná část sezóny.