10. června 2024 10:34

Hana Mašlíková otevřeně: Super chlapi vymřeli nebo jsou zadaní

Hana Mašlíková o mužích

Moderátorka a podnikatelka Hana Mašlíková (42) se už dokázala vzpamatovat z rozchodu s manželem Andrém Reindersem a znovu se pouští do flirtování a randění. Jak se jí daří?

Hanko, co musí mít muž, abyste se za ním na ulici otočila?

Primárně musí být muž! To se dnes ale hodně vytrácí. Chlapi se začínají přetvářet do žen, co se týče péče o sebe. Oni opravdu nosí make-up, vytrhávají si obočí do úzkých linek... To já nesnáším, já jsem na tohle stará škola. Potřebuji voňavého čistého chlapa, ale chlapa!

Rozumím. Když ale jdete po ulici, kam vám ty oči padnou? Koukáte se na zadek? Nebo vás zaujme styl chůze?

Já mám ráda, když je chlap mohutnější. A určitě mě zaujmou oči.

Když vás nějaký muž bude chtít pozvat na rande, co na vás funguje?

Originalita. Muž musí být originální, což je samozřejmě velmi těžké. Mám ráda, když vymyslí něco, co je vlastně praobyčejné, ale zároveň je to originální.

Ví se, že jste se rozešli s manželem. Už zase máte náladu na randění?

Přiznám se, že jsem pár rande absolvovala, ale super chlapi vymřeli nebo jsou zadaní. Zbylo tady to, co nikdo nechce. Už jsem prostě vybíravá. Čím jsem starší, tím přesněji vím, co chci a přesně vím, co nechci. Když se někdo zdá super, tak má pak něco skrytého... Já už na toto mám radary a okamžitě se zabrzdím, přestanu komunikovat a nechci dál pokračovat. Na začátku by měl člověk mít takové to wau, až pak by měl prozírat. Ale když něco vadí hned na začátku, tak je to prostě špatně.

Když už vás muž dostane na rande, třeba někam na večeři, co vás dokáže spolehlivě odradit?

Když se vychloubá majetkem. Ať se chlubí tím, co dokázal a vybudoval, ale nechlubí se majetkem. A vadí mi manipulace. V poslední době se setkávám hodně s manipulací, ať je to v práci či osobním životě, manipulaci opravdu neunáším.

Vy jste randila a sváděla muže před manželstvím. Pak jste byla vdaná, nyní do toho flirtovacího období znovu naskakujete. Co se u vás změnilo?

Když jsme se s Andrém dali dohromady, tak jsem byla vemeno, teď už vemeno nejsem. Tehdy jsem opravdu byla ztřeštěná, za těch osm let ale člověk hodně vyzraje. Hlavně už vím, že chci u toho druhého člověka skvělý charakter. Bonusem pak je, když je muž pohledný, pečuje o sebe, ale charakter je základ. To jsem před těmi deseti lety neřešila, to bylo nejdůležitější, když jsem viděla pěkného kluka. Když to byl debil, tak to tehdy pro mě podstatné tolik nebylo.

Mohlo by vás zajímat: Býval jsem zapálený antifašista, říká kouč bojovníků Reinders

Zkušení psychologové ale říkají, že charakter odhalíme až v manželství, že to trvá třeba šest let. To je docela fuška, ne?

Je to fuška. A musím souhlasit, že to manželství opravdu odhalí spoustu věcí. Tak co teď? Buď budu do smrti sama a zatrpklá, to nechci, nebo budu mít štěstí a potkám někoho super. Uvidíme.