12. června 2024 11:53

Finále soutěže Hledáme Playmate se blíží: Kráska z prvního ročníku radí finalistkám, co dělat

Karolína Holcová radí finalistkám soutěže Hledáme Playmate. Má i svou favoritku

Už jen pár dní zbývá, než se osm finalistek soutěže Hledáme Playmate pokusí během finálového večera přesvědčit odbornou porotu, proč by zrovna ony měly vyhrát. Pokud někdo přesně ví, co se osmičce sexy krásek na prahu velkého finále odehrává v hlavách, je to Karolína Holcová. Sama totiž byla na jejich místě v prvním ročníku soutěže. Pro krásky soupeřící o titul Playmate má svůdná Karolína zásadní rady.

„Druhý ročník jsem zaznamenala. Na instagramu jsem si prohlédla fotky holek a mám i svou favoritku,“ svěřila otevřeně a na rovinu Karolína Holcová. Doporučení, co by během finálového večera měly dělat, má ale štíhlá brunetka pro všech osm finalistek.

„Hlavně ať si to holky užijí. Ať jsou samy sebou. Je to skvělá zkušenost, takže žádný stres a ať si ten svůj večer užijí na sto procent,“ vzkázala osmičce těch nej žen z Česka a Slovenska, které zanedlouho čeká finálová bitva o titul playmate ale nejen o něj.

Společně s ním totiž nová úřadující Playmate dostane příležitost nafotit ve Francii titulní stranu legendárního magazínu i svůj pictorial a navíc ji do země šansonů a kvalitního vína dopraví soukromý tryskáč jako skutečnou hvězdu.

A když je řeč o bitvách, Karolínu Holcovou jsme potkali na galavečeru Oktagon 58, kde se odehrála dlouho anoncovaná odvetu století mezi Attilou Véghem a Karlosem Vémolou. Kterému z borců v ní půvabná modelka přála vítězství? A která z finalistek letošního ročníku soutěže Hledáme Playmate je Karolíninou favoritkou na vítězku a proč? Dozvíte se ve videu na začátku článku.